Keystone logo
University of Nevada, Las Vegas Howard R. Hughes College of Engineering

University of Nevada, Las Vegas Howard R. Hughes College of Engineering

University of Nevada, Las Vegas Howard R. Hughes College of Engineering

Introducere

Colegiul de inginerie Howard R. Hughes oferă diplome de licență, masterat și doctorat pentru mai mult de 2.000 de studenți din nouă departamente.

Cu mai mult de 70 de profesori cu normă întreagă, colegiul a creat un curriculum completat prin combinarea cunoștințelor practice și empirice cu fundamentele și principiile matematice și științifice, care oferă o bază solidă pentru o carieră de succes în inginerie și informatică.

Domeniile de inginerie și informatică acoperite de misiunea colegiului sunt: inginerie civilă și de mediu, informatică, inginerie electrică și informatică și inginerie mecanică. Programul de studii universitare și postuniversitare în aceste domenii oferă angajaților industriei locale și regionale. Unii dintre acești studenți au ocazia de a deveni inovatori și antreprenori datorită pregătirii și educației lor în colegiu. În plus, programele de licență în inginerie de divertisment și managementul construcțiilor servesc nevoilor locale unice din industria ospitalității.

Cercetare și dezvoltare

Programele noastre postuniversitare prosperă datorită cercetării finanțate. Ele nu numai că ne pregătesc absolvenții pentru a fi inovatori, ci au ca rezultat și inovații care pot fi o sursă de venit pentru universitate și diversificarea economică locală.

Serviciu

Instruirea și cunoștințele transmise studenților noștri îi pregătesc pentru serviciile industriilor locale și ale comunității. Studenții, facultatea și personalul sunt implicați într-o varietate de activități de servicii pentru comunitate și profesie.

Locații

  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Întrebări