Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Nevada, Las Vegas College of Sciences

University of Nevada, Las Vegas College of Sciences

University of Nevada, Las Vegas College of Sciences

Introducere

Colegiul de Științe oferă diplome de licență, masterat și doctorat la aproximativ 3.000 de studenți din diferite domenii.

Cu aproximativ 130 de facultăți cu normă întreagă, colegiul a creat un curriculum completat prin combinarea cunoștințelor practice și empirice cu fundamentele și principiile științifice, care oferă o bază solidă pentru o carieră de succes în științe și alte programe profesionale.

Oportunitățile de cercetare disponibile studenților și facultăților noastre le permit să facă anchete și observații necesare descoperirilor științifice. Aceste descoperiri ajută la protejarea și conservarea Nevada și a cetățenilor săi.

Studenții, facultatea și personalul participă la multe programe care favorizează o relație pozitivă între UNLV și membrii comunității.

Studenții au acces la facilități, laboratoare, centre de cercetare și institute din campus și din toată țara. Acest acces îmbunătățește experiența la clasă, încurajează dezvoltarea educațională și construiește relații în cadrul comunității științifice.

Colegiul oferă programe în științele vieții, chimie și biochimie, geoștiințe, științe matematice, fizică și astronomie și managementul apei.

Relația student-facultate, cercetarea practică și serviciile comunitare ajută la asigurarea faptului că studenții care absolvesc sunt pregătiți pentru orice cale aleg.

Misiunea Colegiului de Științe este de a servi studenții UNLV, cetățenii din Nevada și Statele Unite și societatea din întreaga lume prin cercetare și descoperire care extinde cunoștințele în științele naturale, fizice și matematice. Comunicăm aceste cunoștințe studenților într-un mediu de învățare plină de satisfacții și comunităților de dincolo de universitate prin implicarea activă a diverselor circumscripții.

Colegiul de Științe se străduiește să dezvolte și să hrănească o comunitate de oameni de știință și savanți care se numără printre liderii mondiali în domeniile lor disciplinare și care generează cunoștințe în fruntea științei. Cercetarea și descoperirea, în simbioză cu educația, sunt semnele noastre distinctive. Abordarea întrebărilor fundamentale legate de științele pământului, sistemele biologice, sistemele fizice și chimice, matematica și universul vor continua să fie principalele domenii de interes. Împreună cu colegii din și din afara universității, facultatea și studenții participă la aplicarea și exploatarea descoperirilor și expertizei noastre științifice în beneficiul universității, al cetățenilor din Nevada și al societății în general.

Colegiul de Științe creează medii de învățare inovatoare și antrenante în care studenții sunt educați pe măsura capacităților lor. Programele noastre produc oameni de știință cu înaltă calificare și cunoștințe educați într-un mediu de cercetare de prim rang. În plus, oferim educația necesară diverselor populații studențești, de la fundamentarea formală în științe pentru disciplinele tehnice, până la aprecierea generală și înțelegerea științelor pentru nespecialiști. Ne străduim să dezvoltăm inițiative și servicii educaționale cuprinzătoare și ne angajăm absolvenții și prietenii în relații reciproc avantajoase în sprijinul activităților de predare, cercetare și servicii comunitare.

Locații

  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Întrebări