Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Nevada, Las Vegas College of Fine Arts

University of Nevada, Las Vegas College of Fine Arts

University of Nevada, Las Vegas College of Fine Arts

Introducere

A fi student la arte plastice înseamnă a-ți spori conștiința fizică, intelectuală și culturală. Programul de arte plastice al UNLV pregătește studenții pentru cariere profesionale, ajutându-i să-și perfecționeze talentele. O gamă largă de locuri de campus, inclusiv teatre, săli de spectacole, studiouri și o bibliotecă de arhitectură, sunt disponibile studenților în timp ce își urmăresc pasiunile. Programul nostru de artiști în reședință aduce creatori preeminenți în UNLV. De asemenea, îi aduce în clasă.

Colegiul de Arte Plastice oferă în medie 4,4 spectacole și expoziții publice pe săptămână în timpul anului universitar. Aceste evenimente variază de la prezentări profesionale, cum ar fi Filarmonica din New York și Teatrul American de Balet, până la concerte prezentate de facultate și studenți, prelegeri oferite de artiști / scriitori / critici distinși, cum ar fi Seamus Heaney, expoziții ale lucrărilor studenților în galerii și UNLV Film Series.

Colegiul de Arte Frumoase, o legătură creativă ancorată în cultura vibrantă și diversă din Las Vegas, lansează cu îndrăzneală vizionari care transformă comunitatea globală prin colaborare, bursă și inovație.

La UNLV iluminăm puterea artelor în mijlocul progreselor uluitoare în știință și tehnologie. Procedând astfel, creăm o destinație globală în fruntea transformării artelor și designului. Pentru a realiza acest lucru, încurajăm agenția, inventivitatea, rezolvarea problemelor și gândirea la idei mari la studenții, facultățile și personalul nostru. Facem educația relevantă prin curriculum și rezultate eficiente ale învățării. Suntem pasionați și plini de compasiune, principii și sprijin, veseli și amabili. Credem în incluziune, invenție, transformare, implicare și rigoare. Aceste principii vitale stau la baza tuturor eforturilor noastre și ne ghidează în îndeplinirea misiunii noastre.

Locații

  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Întrebări