Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Nevada, Las Vegas College of Education

University of Nevada, Las Vegas College of Education

University of Nevada, Las Vegas College of Education

Introducere

Misiunea Colegiului Educației este de a obține o importanță locală, națională și internațională ca o sursă principală de cunoștințe semnificative și modele inovatoare pentru a informa și a afecta politica, practica și cercetarea.

Plan strategic

În prezent, Colegiul Educației este angajat în planificarea strategică pentru a-și alinia misiunea la statutul de nivel 1 al UNLV.

Un mediu unic de învățare

Ca parte a unei comunități diverse din punct de vedere cultural și în unul dintre cele mai mari districte școlare din Statele Unite, Colegiul de Educație de la UNLV oferă studenților săi un mediu de învățare unic, cu pregătire directă în PK-16 și alte setări ale comunității.

Colegiul este compus din patru departamente academice care oferă programe de licență, masterat, doctorat și certificate:

• Educație consilier, servicii umane și psihologie școlară

• Educație specială pentru copilărie timpurie, multilingvă și specială

• Psihologia educației și învățământul superior

• Predand si invatand

În mod colectiv, aceste programe sunt în educația timpurie, educația elementară, învățământul secundar, educația specială, învățarea limbii engleze, consiliere clinică în domeniul sănătății mintale, consiliere școlară, psihologie școlară, politică și leadership educațional, învățământ superior, învățare și tehnologie, curriculum și instruire, și formarea profesorilor.

Un mediu de învățare incluziv

Colegiul se angajează să creeze un mediu de învățare incluziv care să prețuiască și să promoveze diversitatea. Integrarea acestei viziuni este o dedicație pentru a fi un colegiu de educație de prim rang care servește comunității noastre dinamice și în expansiune, statului, regiunii și națiunii.

Locații

  • 4505

    4505, Statele Unite ale Americii

    Întrebări