Keystone logo
University of Neuchâtel

University of Neuchâtel

University of Neuchâtel

Introducere

Un mediu stimulativ de studiu și de cercetare în Elveția

O Universitatea din Neuchatel (UniNE) este o instituție recunoscută pe plan internațional precum și o universitate la scară umană. Cu 4380 studenți din Elveția și dincolo de (aproape 20% din studenți din străinătate), oferă învățământ de înaltă calitate și de sprijin. Licență și master grade sunt compatibile cu cele mai multe alte universități europene și sunt conforme cu așteptările societății într-o varietate de domenii inovatoare și de ultimă oră.

La jumătatea distanței între Geneva și Zürich, în mijlocul Europei, UniNE este un loc perfect pentru cei care doresc să studieze sau să întreprindă cercetări la nivel înalt într-un mediu magnific, in apropiere de lac și munți. În Neuchâtel, activitățile studenților și cercetătorilor "au loc în tot orașul, în diferite locuri, dar în apropiere. Acest lucru asigură un contact strâns și ajutor reciproc, în special, între începători și avansați.

fapte și cifre cheie

4380 elevi Aproape 60% dintre ei feminine 552 doctoranzi peste 40% din afara Elveției 740 de membri ai personalului (ENI echivalent) dintre care aproape 70% sunt profesori 935 de grade acordat în noiembrie 2011

istorie

O Academia de Neuchatel a fost fondată în 1838. Ea datorează nașterea nu numai voința politică puternică de a oferi regiunii o unitate de învățământ de înaltă calitate, dar, de asemenea, geologul și paleontologul Louis Agassiz, care a făcut progrese științifice semnificative la momentul respectiv. În 1866, Academia a fost compusă din Facultatea de Arte, Facultatea de Științe și Facultatea de Drept, precum și unele instituții la nivel de liceu. In 1873, s-au adăugat la Facultatea de Teologie. Prin decret al Marelui Consiliu din 18 mai 1909, Academia Neuchatel a fost stabilit oficial ca Universitatea din Neuchatel.

În plus față de redenumirea instituției, din 1910 Legea învățământului superior a creat o școală de afaceri, și a dat elevilor posibilitatea de a efectua studii de doctorat în toate facultățile. De la înființarea sa, UniNE a urmărit întotdeauna să ofere educație la cel mai înalt nivel posibil. Dimensiunea ei modestă împrumută dinamismul și flexibilitatea necesară pentru a atinge acest obiectiv.

De ce să alegeți Universitatea din Neuchatel

Angajamentul față de predare inspirat și de inspirație

Ceea ce distinge Universitatea din Neuchatel mai presus de orice altceva este calitatea personalului didactic. Atunci când angajarea, ne asigurăm că fiecare profesor are abilități avansate și o reputație internațională în zona sa de cercetare. Ca rezultat, profesorii noștri sunt extrem de pasionați de ceea ce predau - dar asta nu e tot. Pentru a preda la UniNE, ele trebuie să îndeplinească, de asemenea, standarde pedagogice înalte, astfel încât acestea să poată împărtăși cunoștințele lor într-un mod de inspirație pentru elevii lor.

O citi cu atenție rapid prin expertul nostru 'cine este cine va ajuta să cunoașteți unii dintre profesorii noștri.

Un loc simpatic pentru a studia

Spre deosebire de universități mai mari, anonimatul nu exclude cracă de la Universitatea din Neuchatel. Din contră, oamenii să se cunoască unii pe alții - ei discută și schimb de idei, iar elevii alerga în mod frecvent profesorii lor din clasă. Există un sentiment de solidaritate și de sprijin între elevi, în special între studenți avansați și începători. Acest lucru vă permite să construiască prietenii pe care le va dura de-a lungul carierei dumneavoastră profesionale și viața ta în afara ei.

Metode de predare unice

La Universitatea din Neuchatel, studenții participă activ la lecții, sprijinind înțelegerea și creșterea eficienței muncii. Groupwork, seminarii si excursii sunt organizate frecvent, spre deosebire de universități mai mari, în care aceste forme de predare sunt adesea indisponibile, având în vedere că în sus de o sută de studenți pot participa la un curs.

Studenți din lume peste

Universitatea din Neuchatel are o reputație internațională: 21% din corp student provine din afara Elveției (aproximativ 100 de naționalități). O astfel de diversitate culturală este un mare avantaj, atât în ​​termeni de predare și atmosfera în campus.

studenți se angajeze în cercetare

Grație dimensiunilor relativ mici, de la Universitatea din Neuchatel, studenții pot fi participanți activi, mai degrabă decât doar o audiență. Ele sunt inițiate în producerea de cunoștințe foarte timpuriu în studiile lor. Mai mult decât atât studenții de licență (în unele domenii) si masteranzi au posibilitatea de a participa la proiecte cu studenții doctoranzi și alți cercetători. Implicarea studenților de master în cercetare deschide perspective atractive pentru dezvoltarea profesională. Intr-adevar, multe institute de Universitatea din Neuchatel au stabilit legături cu firme la nivel național și internațional.

Locații

  • Neuchâtel

    Avenue du 1er-Mars 26 CH-2000 Neuchâtel, , Neuchâtel

    Întrebări