Keystone logo
University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

University of Mount Olive Online

Introducere

Fondată în 1951, Universitatea din Mount Olive este o instituție privată înrădăcinată în artele liberale, cu definirea valorilor creștine. Universitatea este acreditat la nivel regional de către Asociația de Sud de colegii și școli al Comisiei privind Colegii (SACSCOC).

Ca, instituție la nivel regional acreditate bazate pe credință, privat, Universitatea din Mount Olive creează un mediu pentru persoane fizice pentru a atinge succesul maxim, plasând prioritățile studenților mai presus de orice altceva. profesori, studenți comise, și implicați de mici dimensiuni de clasă sunt componente ale abordării lor de învățare holistică, pentru a stimula creșterea personală și profesională.

Acreditare

Universitatea din Mount Olive este acreditat de către Asociația de Sud de colegii și școli a Comisiei privind colegiile de atribuire asociate, bacalaureat si grade de masterat. Contactati Comisia la Colegii din 1866 de Sud Lane, Decatur, Georgia 30,033-4,097 sau sunati 404-679-4500 pentru întrebări cu privire la acreditarea Universității din Mount Olive.

Non-discriminare Politica: Universitatea din Mount Olive nu face nici o discriminare pe bază de rasă, sex, culoare, origine națională sau etnică, vârstă sau handicap în administrarea personalului său și a politicilor educaționale. Ea admite toți studenții calificați de orice rasă, culoare, origine națională sau etnică la toate drepturile, privilegiile, programe și activități, în general, acordate sau puse la dispoziția studenților.

Locații

  • Mount Olive

    634 Henderson Street Mount Olive, NC 28365, , Mount Olive

    Întrebări