Keystone logo
University Of Montpellier (Universite De Montpellier)

University Of Montpellier (Universite De Montpellier)

University Of Montpellier (Universite De Montpellier)

Introducere

Construit peste 8 secole de tradiție academică și științifică, standardele academice și de cercetare ale Universității din Montpellier ( UM ) oferă totul pentru a satisface nevoile educaționale actuale și pentru a efectua cercetări de pionierat.

Cercetarea de ultimă oră de la Universitatea din Montpellier beneficiază de peste douăzeci de platforme tehnologice la nivel înalt și generează valoare prin stabilirea unor legături strânse cu companiile situate pe site-ul Montpellier și regional. Aceste platforme oferă echipamente tehnologice de ultimă generație și oferă servicii competitive și de calitate.

Cu 250 de programe de masterat, 150 de programe de licență (inclusiv profesionale) și 55 de diplome naționale în studii legate de sănătate, oferta de formare a Universității din Montpellier este largă și variază de la inginerie și științe la biologie și chimie, la științe politice, agro-mediu, științe de afaceri, drept și economie.

Într-o lume în continuă schimbare a aplicației de cunoaștere în evoluție, studenții care aleg să studieze la Universitatea din Montpellier au posibilitatea de a construi un proiect educațional și de a se antrena pentru locurile de muncă de mâine. Cu sprijin și contribuții MUSE, Universitatea din Montpellier sprijină inovația academică și excelența pentru programele de educație aliniate la standardele internaționale.

Universitatea din Montpellier este implicată activ cu parteneri strategici cheie din întreaga lume prin numeroase acorduri de colaborare, unele inclusiv programe de schimb. Scopul acestor acorduri este de a promova mobilitatea academică și de a consolida cooperarea pedagogică și științifică.

Campusul Universității din Montpellier este alcătuit din 4 campusuri principale situate în Montpellier și accesibile cu mijloacele de transport în comun. Cu numeroase servicii și facilități, inclusiv facilități sportive disponibile în apropiere, studenții se bucură de studii și condiții de lucru optime într-o metropolă europeană în creștere, dinamică și plină de soare situată în sudul Franței.

Locații

  • Montpellier

    163 rue Auguste Broussonnet – 34 090 Montpellier, 34090, Montpellier

    Întrebări