Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University Of Montana Western

University Of Montana Western

University Of Montana Western

Introducere

Fondată în 1893, Montana Western este o instituție dedicată predării, învățării și succesului studenților.

Pentru a promova acest angajament, facultatea și personalul nostru au conceput Experience One, un program educațional unic în învățământul public superior. Studenții de aici iau câte un curs la rând, permițându-le nu numai să se concentreze pe o singură zonă de explorare, ci să se angajeze în învățarea practică din lumea reală.

Membrii noștri ai facultății premiați se concentrează pe un grup de studenți la un moment dat, incluzând frecvent experiențe de învățare în comunitate, locuri de afaceri, parcuri naționale, câmpuri și fluxuri. Membrii angajaților noștri dedicați se asigură că elevii din Montana Western primesc îndrumare și sprijin încă din prima zi.

Rezultatele, la mai bine de un deceniu după crearea Experienței One, sunt extraordinare. Studenții de la Montana Western termină ceea ce încep. Conducem statul în ceea ce privește creșterea numărului de înscrieri, procentul cursurilor finalizate, numărul de diplome, chiar și volumul mediu de credite pe care îl iau studenții. Toate acestea se adaugă la mai puține ore irosite, la mai puțini dolari irosiți și la o învățare mai mare. Absolvenții noștri sunt extrem de competitivi, indiferent dacă intră pe piața muncii sau urmează studii postuniversitare.

Toate acestea se desfășoară într-un mediu extraordinar, orașul fermecător și plin de viață Dillon, care este înconjurat de frumoasele lanțuri muntoase și văi din sud-vestul Montanei și de la marginea de vest a ecosistemului Greater Yellowstone.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Dillon

    South Atlantic Street,710, 59725, Dillon

    Întrebări