Keystone logo
University of Michigan-Flint

University of Michigan-Flint

University of Michigan-Flint

Introducere

Bine ati venit! Ați ajuns la poarta de acces către fiecare departament de la University of Michigan-Flint . Mai jos este lista completă a departamentelor academice și administrative.

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre acest campus al Universității din Michigan, consultați aceste linkuri pentru mai multe informații:

  • Departamente: O listă completă a tuturor departamentelor academice și administrative de la University of Michigan-Flint .
  • Orele de construcție / Harta campusului: obțineți o listă completă a tuturor orelor de construcție, plus utilizați harta noastră UM-Flint la îndemână și indicațiile de orientare pentru a vă ajuta să ajungeți și să navigați în campus.
  • Acreditări: Veți găsi o listă completă a tuturor acredităților primite de University of Michigan-Flint .
  • Informații pentru consumatori: Acest site este un compendiu de date instituționale pentru o varietate de domenii ale Universității.
  • Explorați Flint: situată în inima Downtown Flint, Universitatea se află în centrul comunității . Cu noi restaurante și piața fermierului recunoscută la nivel național și al doilea cel mai mare muzeu de artă al statului, orașul nostru natal are multe de oferit studenților UM-Flint.
  • Relații guvernamentale și comunitare: membrii comunității se pot conecta cu UM-Flint prin intermediul relațiilor guvernamentale și comunitare. Aflați cum să partajați cu universitatea la următoarea inițiativă sau eveniment.
  • Istorie: De 64 de ani, UM-Flint a oferit o experiență educațională excelentă pentru studenții din inima orașului Flint. Aflați mai multe despre primul campus al U-M în afara Ann Arbor.

Viața de student la University of Michigan-Flint

Viața de student este o parte esențială a experienței totale a studenților la University of Michigan-Flint . La UM-Flint, puteți să vă alăturați sau să creați cluburi și organizații, să găsiți oportunități de conducere, să vă relaxați cu sport și recreere, să vă faceți noi prieteni, să vă oferiți voluntari și multe altele.

Divizia Afacerilor Studențești duce viața studențească la UM-Flint. Cele 11 unități ale diviziei oferă mai mult de 90 de cluburi și organizații studențești, recreere și sporturi de club, consiliere, veterani și servicii accesibile, viață și învățare rezidențiale, programe de acces și oportunități și multe altele. Veți găsi medii îngrijitoare, incluzive și primitoare în campus.

Misiune

Divizia Afacerilor Studențești de la UM-Flint promovează dezvoltarea holistică a studenților bine rotunjiți prin sponsorizarea activităților cu scop educațional, oferind oportunități de implicare co-curriculară și sprijinind un campus divers, echitabil și inclusiv al studenților, cărturarilor și cetățenilor.

Viziune

Cultivarea unei comunități de colaborare și apartenență prin promovarea și susținerea dezvoltării unor lideri bine rotunzi care au un impact pozitiv la locul lor de muncă, comunități și societate.

Stâlpi și valori de bază

ASD contribuie la succesul studenților și la întreprinderea academică printr-o abordare care cuprinde cinci valori de bază: comunitate și apartenență; echitate și incluziune; angajament și conducere; sănătate și bunăstare; și învățarea co-curriculară și integrativă. Personalul este aici pentru a vă oferi încurajare, implicare, creștere și sprijin în timpul petrecut ca student la UM-Flint.

Comunitate și apartenență: lucrăm pentru a construi comunitate și pentru a ajuta fiecare student la UM-Flint să înțeleagă că aparțin. În plus, ca universitate urbană regională și cuprinzătoare, comunitatea noastră incluzivă se extinde dincolo de granițele campusului, pe măsură ce lucrăm pentru a construi comunitate în întreaga regiune.

Echitate și incluziune: recunoaștem numeroasele identități sociale reprezentate pe acest campus și, în căutarea echității și incluziunii, ajutăm la conștientizarea și afirmarea diferitelor noastre identități și experiențe și lucrăm pentru a remedia opresiunea și excluderea sistematică, precum și prejudecățile individuale .

Angajament și leadership: recunoaștem că studenții și liderii studenți implicați se descurcă mai bine în sala de clasă și sunt mai pregătiți să devină cetățeni angajați și lideri în profesiile și comunitățile lor după absolvire. Prin urmare, în sprijinirea succesului studenților, oferim oportunități de implicare și leadership care încurajează dezvoltarea holistică a elevilor.

Sănătate și bunăstare: susținem bunăstarea studenților în numeroasele sale dimensiuni, inclusiv fizice, sociale, intelectuale și emoționale. Numeroasele birouri din Divizia Afacerilor Studențe își propun să promoveze bunăstarea generală și să ofere resurse studenților din aceste diferite domenii.

Învățare co-curriculară și integrativă: promovăm oportunități pentru studenți de a aplica abilități de gândire critică și cunoștințe la clasă pentru a face conexiuni între discipline și în situații din lumea reală. Prin activități co-curriculare și educaționale, pregătim studenții pentru succes atât în interiorul, cât și în afara universității.

Faceți o diferență cu educația dvs. din Michigan.

Experimentați o educație remarcabilă din Michigan în inima culturii emergente din centrul orașului. Obțineți cunoștințe practice și abilități care se aplică lumii dincolo de zidurile clasei. Învață făcând, alături de profesori de mentorat care conduc prin exemplu. Și termină cu un grad care te pune în căutare. Diplomele de la Universitatea din Michigan îi separă pe absolvenții noștri - și îi pregătesc să aducă contribuții semnificative la organizațiile și comunitățile pe care le conduc.

Gradele care te pun la cerere

Alegeți dintre peste 120 de programe de licență care vă pregătesc pentru viitorul dvs. concentrându-vă pe problemele relevante de astăzi.

Învățarea implicată

În calitate de student UM-Flint, veți avea ocazia să vă angajați în comunitatea dvs. în timp ce vă pregătiți viitorul. Am creat o tradiție academică care îi încurajează pe elevi să folosească ceea ce învață în clasă pentru a rezolva provocările din lumea reală din comunitățile lor. Veți ieși din această experiență mai bine pregătiți pentru a vă pregăti educația și diploma, la fel ca restul celor peste 40.000 de absolvenți ai noștri.

Excelență la prețuri accesibile

UM-Flint este în mod constant una dintre cele mai accesibile universități publice de patru ani din Michigan. Cu programul nostru de burse Freshmen Merit , UM-Flint oferă noi premii de boboci până la 7.000 USD pe an, cu premii limitate pentru călătorii complete disponibile. Pentru a contribui la îmbunătățirea gradului dvs. de studii în Michigan, oferim o selecție excelentă de pachete de ajutor financiar , inclusiv subvenții, planuri de plată flexibile, locuri de muncă în campus și alte burse.

Faceți un impact

La UM-Flint, veți face parte dintr-o comunitate de studenți, facultăți și absolvenți care se angajează să conducă schimbări pozitive în lume. Acest angajament a câștigat recunoașterea UM-Flint din lista de onoare a președintelui pentru serviciul comunitar de învățământ superior și Fundația Carnegie. Studenții noștri fac o diferență semnificativă. Și tu o vei face.

Viața în campus

UM-Flint are mai multe decât clasa. Aici veți face parte dintr-o cultură vibrantă a campusului care vă încurajează să vă implicați. Cu peste 80 de organizații studențești și o listă tot mai mare de echipe sportive de club, veți găsi o mulțime de modalități de a vă conecta și de a vă angaja. Un campus potrivit pentru navetiști, oferim, de asemenea, două cămine care sunt amplasate convenabil și oferă o mulțime de facilități. Fie că locuiți în campus sau în afara, veți ajunge să vă gândiți la campusul nostru ca la comunitatea dvs.

Dimensiune dreaptă

La UM-Flint, veți avea acces la întreaga gamă de resurse pe care le așteptați de la o universitate mare într-o comunitate de campus mică și de susținere. Cu puțin peste 8.500 de studenți și un raport facultate / student de 14: 1, dimensiunea UM-Flint favorizează relații care permit învățarea personalizată și mentoratul facultății.

Locație corectă

Ca student la UM-Flint, veți avea ocazia să studiați într-un cadru urban dinamic care se confruntă cu o transformare interesantă. Și poți face parte din ea. Situat în inima reinventării urbane a Flint, campusul nostru din centrul orașului este printre cele mai sigure dintre orice universitate publică din Michigan. Este, de asemenea, la doar o oră de mers cu mașina până la East Lansing, Ann Arbor, Saginaw, Detroit și Canada - ajungându-vă aproape de cele mai bune destinații din regiune.

Cunoaște University of Michigan-Flint !

Avem mai multe moduri de a vă implica în campus. Cel mai bun mod de a decide dacă o școală se potrivește cu adevărat stilului tău de viață este să participi la un eveniment, să vizitezi campusul și să vorbești cu studenții, facultățile și membrii personalului actuali. Avem o varietate de moduri virtuale de a vă ajuta să decideți dacă University of Michigan-Flint este potrivită pentru dvs.

Tururi de campus

Accesați pagina turului campusului nostru pentru a vizualiza tururi conduse de unii dintre ambasadorii noștri pentru admitere.

Vizite online

Consultați pagina noastră de vizite online și întâlniți-vă practic cu un consilier de admitere!

Programări personale

Echipa noastră de admitere este pregătită să vă răspundă la întrebările despre UM-Flint și procesul de admitere. Găsiți-vă consilierul de admitere și programați o întâlnire online astăzi!

Admisii internaționale pentru studenți

UM-Flint salută o comunitate internațională înfloritoare de cursanți și educatori. Studenții provin din întreaga lume pentru programe academice riguroase, campus mic, un raport excelent student-facultate și o diplomă foarte respectată a Universității din Michigan. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în comunitatea noastră globală din campus. Află mai multe.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Flint

    303 E. Kearsley Street, MI 48502, Flint

Întrebări