Keystone logo
University of Miami: School of Architecture Master of Urban Design
University of Miami: School of Architecture

Master of Urban Design

Miami, Statele Unite ale Americii

3 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 2.100 / per credit *

În campus

* pe credit

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

120125_mudimage.jpg

Master in Urban Design este un program de trei semestru (opțional patru), 36 de credite, care oferă studenților o experiență de proiectare care investighează principiile directoare pentru construirea regiunilor, orașelor și comunităților. Ghidat de imperativele durabilității și rezistenței, programul conceptualizează orașele ca o extindere a transectului ecologic de-a lungul habitatului natural spre uman, oferind studenților o serie de experiențe de la rural la urban.

Directorul de programe Elizabeth Plater-Zyberk, recunoscută pentru rolul său fundamental în dezvoltarea mișcării numită Noul Urbanism, conduce programul care invită studenții să exploreze designul, politicile și instrumentele de management pentru confecționarea locului ca vehicul pentru îmbunătățirea calității vieții în o varietate de amenajări urbane. Impactul mediului construit asupra sănătății, reamenajarea peisajului suburban, dezvoltarea imobiliară ca clădire comunitară, adaptarea la schimbările climatice și creșterea urbană și revitalizarea sunt subiecte proeminente în ofertele de cursuri și cercetarea facultăților.

Curriculumul de trei semestre începe în toamna fiecărui an cu cursuri de fundamentare în proiectare urbană și dezvoltare imobiliară, într-o abordare interdisciplinară structurată pe obiective de mediu, sociale și economice. Semestrul de primăvară intensifică implicarea studenților cu provocări urbane contemporane, cum ar fi rezistența la climă, proiectarea comunității sănătoase și repararea extinderii suburbane. Semestrul de vară oferă o experiență finală care agregă subiecte anterioare într-un cadru internațional care contestă obiectivele durabilității și conservării resurselor.

Ca parte a curriculumului, studenții participă la cursul de certificare al Institutului Național Charrette, la o instruire în sensibilizarea publică și în planificarea participativă și colaborează cu studenții în domeniul dezvoltării imobiliare în două proiecte speciale: un concurs național de proiectare și dezvoltare și un plan de revitalizare a comunității locale. . Aceste experiențe și lucrările de curs împărtășite cu programul Master of Development Real Estate and Urbanism oferă un accent pe implementare.

120133_MUD.jpg

Al patrulea semestru opțional al programului Master of Urban Design este un proiect sau o teză de studiu independentă de un semestru. În ultimii ani, acestea s-au concentrat pe teme precum ecologizarea unui oraș brazilian, locuințe publice integrate în China și o analiză a principiilor și valorilor orașelor inteligente și ale noului urbanism.

120182_research-smart.cities-1240x550.jpg

Alte resurse care îmbogățesc experiența studenților în proiectare urbană în școală includ Centrul pentru proiectare comunitară și urbană (CUCD), implicarea studenților în proiecte de divulgare comunitară în sudul Floridei și Caraibelor și Arhiva Noului Urbanism, adăpostită în Școala din Biblioteca de arhitectură. Arhiva este o resursă din ce în ce mai mare de documente, atât cu texte cât și cu imagini care susțin cercetările legate de designul urban. De asemenea, filialele de cercetare din întreaga lume se alătură anual facultății pentru a studia cele mai noi tehnologii în designul urban și arhitectură.

Ghidarea programului în continuă evoluție sunt membrii facultăților Chuck Bohl, Jaime Correa, Eric Firley, Jean Francois Lejeune, Victor Deupi și Joanna Lombard, recunoscuți internațional în cercetare, publicare și design.

În timp ce Master of Urban Design este un program post-profesional, structurat pentru studenții cu o diplomă profesională în arhitectură, cei care au o diplomă în inginerie, planificare sau arhitectură peisagistică pot solicita admiterea. Un curs pregătitor de vară poate fi necesar pentru non-arhitecți, care trebuie determinat în timpul procesului de admitere.

Istoricul programului

Ofertele de proiectare urbană la Școala de Arhitectură au apărut în anii 1980, când un grup de membri ai facultății au căutat să aibă un impact asupra creșterii urbane din Florida de Sud. Impulsul a fost studiul lor asupra Coral Gables, un nou oraș al Evoluției Progresiste, unul dintre o serie de suburbii anglo-americane care poate fi găsit în Statele Unite. George Merrick a fondat Coral Gables în 1923. El a crezut că pentru ca orașul său să fie mare are nevoie de o universitate și a dat deoparte terenul pentru Universitatea din Miami. Arhitecții Merrick angajați în clădirea Coral Gables au fondat la început programul de arhitectură. Astăzi, bazându-se pe această moștenire, Școala de Arhitectură este renumită pentru dedicația de a pregăti viitorii profesioniști cu o înțelegere a contextului mai larg pentru activitatea lor în mediu și societate.

În 1988, îndrumat de orașul lor și de studiile lor despre designul său, și de către principalii gânditori ai vremii, precum Leon și Rob Krier, facultatea a stabilit o diplomă post-profesională în proiectare urbană. Proiectarea tinerei facultăți de Seaside, acum o icoană a designului comunității noi, a contestat convențiile de planificare și dezvoltare din zilele sale. Noul program de master a stabilit preceptele dezvoltării tradiționale de vecinătate (TND) și a Cartei pentru noul urbanism. Facultatea și elevii școlii se numără printre fondatorii Congresului pentru Noul Urbanism și au fost contribuitori de seamă la evoluția mișcării, acum o abordare de renume la nivel global pentru creșterea și revitalizarea urbană durabilă.

href = "https://www.arc.miami.edu/academics/graduate/master-of-urban-design/index.html

Descarcă broșura noastră absolventă

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare