Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Miami: School of Architecture

University of Miami: School of Architecture

University of Miami: School of Architecture

Introducere

120587_murphy2.jpg

Despre noi

O filozofie intrinsecă a facultății U-SoA este de a construi o lume mai bună. Acest lucru este exprimat într-un program de proiectare ideal și pragmatic, academic și practic, teoretic și actual. U-SoA pregătește practicieni vizionari care urmăresc arhitectura ca o combinație de artă civică și știință a construcțiilor.

Misiunea Școlii de Arhitectură este:

 • Pentru a pregăti studenții pentru leadership profesional și învățare continuă în arhitectură, urbanism și domenii conexe.
 • Pentru a avansa cunoștințele și tehnologia prin cercetare și practică creativă.
 • Pentru a implementa cunoștințe și tehnologie prin implicare profesională, aplicații din lumea reală și servicii comunitare.
 • Pentru a promova obiectivele de responsabilitate pentru mediu, echitate socială și durabilitate economică.

120205_Picture1.png

Orientarea strategică a școlii de arhitectură este:

Pentru a deveni un lider emisferic în învățarea bazată pe probleme și cercetarea bazată pe proiecte, contribuind în același timp la soluții la provocările cu care se confruntă mediile urbane la nivel local și global.

Istoria recentă

Școala a trecut printr-o tranziție dinamică, transformare și expansiune în ultimii 5 ani. Facultățile obișnuite au crescut cu 20 la sută, cu numiri internaționale de profil înalt, în timp ce modernizările la facilități au inclus BE & WR BuildLab și Thomas P. Murphy Design Studio Building.

Investițiile recente în facultate și infrastructură au intensificat eforturile în învățarea colaborativă experiențială și în utilizarea tehnologiei digitale emergente pentru proiectare, fabricare și construcție. Împreună, ele sporesc și sporesc relevanța și eficacitatea școlii în abordarea provocărilor cu care se confruntă orașul în secolul XXI, în special în Florida de Sud - punctul zero pentru impactul schimbărilor climatice. Aceste provocări au galvanizat comunitatea școlară în jurul unui scop comun: să construiască expertiză și resurse interdisciplinare, mobilizând în același timp parteneriate emisferice în contribuția la reziliența urbană.

Platformele / laboratoarele și centrele de cercetare includ:

 • Centrul pentru Proiectare Urbană și Comunitară (CUCD)
 • Lu_Lab: angajarea de echipe colaborative și diverse pentru a explora scenarii de proiectare viitoare încorporate în urbanisme culturale, economice, sociale și ecologice.
 • RAD Lab: oferind interacțiune cu mâinile pe tehnologii emergente, conducând studenții într-un mediu asemănător studioului pentru a construi și testa prototipuri de lucru care integrează tehnologia informației cu mediul construit
 • Laboratorul de fabricație
 • Laborator AR / VR
 • Unitatea de cercetare Zenciti (axată pe cercetarea orașelor inteligente)
 • Program de proiectare / construire (găzduit în BE & WR BuildLab)
120588_dean1.jpg

Comunitate

Dezvoltarea comunității este o piatră de temelie a curriculumului U-SoA.

În 2015, Dean el-Khoury a inițiat U-Serve, o zi de serviciu, dedicată comunității.

În primul său an, peste 200 de persoane au participat la un proiect Little Havana, permițând orașului Miami să stabilească un inventar cuprinzător al stocului lor de clădiri.

În anul doi, U-Serve s-a asociat cu Friends of the Underline pentru a „înverzi” 10 mile de spațiu sub Metrorail.

În aprilie 2015, școala a primit o subvenție substanțială din partea Fundației John S. și James L. Knight pentru a ajuta la aducerea „locurilor a treia” în cartierele din Miami.

120577_3rd.place.project.color-1240x550.jpg

Acreditare

În Statele Unite, majoritatea consiliilor de înregistrare necesită o diplomă de la un program de diplomă profesional acreditat ca o condiție prealabilă pentru acordarea licenței. National Architectural Accrediting Board (NAAB), care este singura agenție autorizată să acrediteze programe de studii profesionale în arhitectură oferite de instituții cu acreditare regională din SUA, recunoaște trei tipuri de diplome: licența în arhitectură, masteratul în arhitectură și doctorul în Arhitectură. Unui program i se poate acorda un mandat de opt ani, trei ani sau doi ani de acreditare, în funcție de gradul de conformitate al acestuia cu standardele educaționale stabilite.

Programele de masterat în arhitectură pot necesita o diplomă de licență preprofesională în arhitectură pentru admitere. Cu toate acestea, gradul preprofesional nu este, în sine, recunoscut ca grad acreditat.

Școala de Arhitectură a Universității din Miami oferă următoarele programe acreditate NAAB:

 • B.Arch. (171 credite universitare)
 • M.Arch I (3 ani Track - 105 credite absolvent)
 • M.Arch II (2 ani Track - 60 credite absolvent)

Următoarea vizită de acreditare pentru toate programele: 2025-2026.

Locații

 • Miami

  1223 Dickinson Drive Coral Gables, 33146, Miami

Întrebări