Keystone logo
University of Miami Rosenstiel School

University of Miami Rosenstiel School

University of Miami Rosenstiel School

Introducere

De la începuturile umile din anii 1940, Școala Rosenstiel de Științe Marine, Atmosferice și Pământului a devenit una dintre cele mai importante instituții academice de cercetare oceanografică, atmosferică și de mediu din lume.

Campusul principal al școlii Rosenstiel este situat pe Virginia Key, Fla. Acesta face parte dintr-un parc de cercetare și educație marin special amenajat de 65 de acri, care include două laboratoare NOAA și un liceu dedicat tehnologiei marine și științifice. Școala Rosenstiel operează, de asemenea, un centru avansat de recepție și analiză prin satelit de 78 de acri în sudul județului Miami-Dade.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a aprofunda cunoștințele noastre colective despre planeta noastră prin cercetări științifice de ultimă oră asupra oceanelor, atmosferei, geologiei, biotei și dimensiunii umane, în timp ce se pregătește următoarea generație de oameni de știință. Transferăm cunoștințele acumulate studenților noștri, comunității științifice naționale și internaționale și celor care creează politici și publicului.

Sesiune virtuală 1 la 1 sau tur în campus cu studenți și personal

Caracteristici Campus

Facilitățile RSMAS

Campusul principal al Școlii de Științe Marinare și Atmosferice (RSMAS) din Rosenstiel este situat pe Virginia Key, care este un complex de cercetare marin de 65 de acri, de 17 clădiri și 413,223 m².

Școala Rosenstiel operează, de asemenea, un centru avansat de recepție și analiză prin satelit în sudul județului Miami-Dade, cunoscut ca și Campusul Richmond, de 78 de acri, 8 clădiri și 11,016 m².

Misiunea noastră:

Pentru a oferi excelență în operațiuni și întreținere pentru toate facilitățile, infrastructura campusului, sistemele energetice și serviciile de mediu într-o manieră orientată spre client, eficientă și eficientă.

    Locații

    • Miami

      Rickenbacker Causeway,4600, 33149, Miami

    Întrebări