Keystone logo
University of Massachusetts Amherst Isenberg

University of Massachusetts Amherst Isenberg

University of Massachusetts Amherst Isenberg

Introducere

Ca instituție acreditată de AACSB, oferim o educație excepțională - indiferent dacă studenții noștri sunt licenți sau absolvenți, în campus sau online, sau studiază cu normă întreagă sau cu jumătate de normă.

Studenții noștri se bucură de o experiență educațională care le oferă un început în mediul de afaceri complex de astăzi. Cultura unică a lui Isenberg stârnește comunitatea și colaborarea, perfecționând abilitățile de a fi jucători dinamici în echipă și lideri încrezători. Iar spiritul nostru antreprenorial încurajează studenții să abordeze creativ cele mai mari provocări de astăzi și să profite de cele mai interesante oportunități.

Abordarea noastră academică apreciază învățarea în tranșee, astfel încât studenții să poată lovi terenul. Studenții noștri se bucură de o experiență educațională care le oferă un început în mediul de afaceri complex de astăzi. De ce studenții noștri au acest început? Se numește avantajul Isenberg. Mentoratul și instrucțiunile noastre creează încredere și competență și îi face pe studenți să aibă succes.

Locații

  • Amherst

    Presidents Drive,121, 01003, Amherst

    Întrebări