Keystone logo
University of Maryland Center for Environmental Science

University of Maryland Center for Environmental Science

University of Maryland Center for Environmental Science

Introducere

Dr. Reginald V. Truitt, zoolog și fondator al Laboratorului Biologic Chesapeake, a scris acest citat în 1932 pentru a justifica necesitatea cercetării în domeniul pescuitului în Golful Chesapeake. Pionier al științei mediului în Maryland, dr. Truitt a fost printre primii care au realizat declinul crescând al golfului - și are potențialul de reînnoire cu ajutorul umanității. Munca sa dedicată și previziunea inspiratoare au dat naștere uneia dintre instituțiile de top din lume pentru studii de coastă.

University of Maryland Center for Environmental Science (UMCES) își are originea în înființarea Laboratorului Chesapeake în 1925, cel mai vechi laborator marin susținut de stat în funcțiune continuă pe Coasta de Est.

Înființată inițial pentru a efectua studii științifice asupra resurselor naturale din Maryland, UMCES a devenit o autoritate științifică în Golful Chesapeake și în bazinul său hidrografic și o instituție de frunte pentru dezvoltarea cunoștințelor științifice ale mediului înconjurător din întreaga lume.

Locații

  • Solomons

    Williams Street,146, 20688, Solomons

    Întrebări