Keystone logo
University of Lynchburg

University of Lynchburg

University of Lynchburg

Introducere

University of Lynchburg este o universitate privată recunoscută la nivel național, unde studenții câștigă o inimă mai mare pentru umanitate și o mentalitate de creștere individuală. Aici, învățarea care provoacă gândirea aprinde schimbarea în fiecare individ și în lume. Am fost fondați în 1903, când o mână de profesori au instruit mai puțin de 60 de studenți în holurile unui fost hotel de stațiune. Erau opt persoane în prima clasă absolventă.

De atunci, am crescut ca comunitate și ca universitate. Avem peste 2.500 de studenți și peste 20.000 de absolvenți în întreaga lume. Am evoluat de la un mic colegiu de arte liberale la o universitate cuprinzătoare. La fiecare pas, ne întrebăm cum ne putem servi cel mai bine studenții? La rândul nostru, îi întrebăm pe studenții noștri: cum puteți servi cel mai bine lumea?

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Lynchburg

    Lakeside Drive, 1501, VA 24501-3113, Lynchburg

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări