Keystone logo
University of Louisiana at Lafayette College of Engineering

University of Louisiana at Lafayette College of Engineering

University of Louisiana at Lafayette College of Engineering

Introducere

Colegiul de Inginerie de la Universitatea din Louisiana din Lafayette este dedicat educării inginerilor de talie mondială care au cunoștințele, abilitățile și abilitățile de a îmbunătăți calitatea vieții pe tot globul.

Colegiul nostru, facultatea și administrația noastră sunt cunoscute în întreaga țară pentru educație inginerească remarcabilă, cercetare și serviciu public.

Populația noastră de studenți de licență a crescut de la aproximativ 1.100 la peste 2.000 în ultimii ani, făcând din Ragin 'Cajun Engineering al doilea cel mai mare colegiu de inginerie din Louisiana. Am inițiat numeroase programe de dezvoltare a studenților, inclusiv un program de dezvoltare a conducerii, ambasadori de inginerie și mai mulți minori de specialitate. Suntem deosebit de mândri că atât populația noastră afro-americană, cât și cea a studenților absolvenți au crescut cu peste 25% în ultimii cinci ani - ambii merg împotriva tendinței naționale.

Finanțarea noastră externă pentru cercetare a crescut cu peste 400% în ultimul deceniu, totalizând acum peste 12 milioane de dolari. Multe dintre aceste proiecte implică dezvoltarea economică în cadrul marelui nostru stat. Exemplele includ ingineria civilă care proiectează autostrăzi mai sigure utilizând tehnologie de calculator imersivă; inginerie chimică dezvoltând biocombustibili din a doua generație din alge; inginerie electrică și informatică îmbunătățind performanța sistemelor cu fibră optică; metode de optimizare a tehnologiei industriale pentru producția de materiale plastice; inginerie mecanică proiectând sisteme de gazeificare pentru a produce energie electrică din deșeuri lemnoase; și ingineria petrolieră dezvoltând metode rentabile pentru o producție sporită de petrol din câmpuri învechite.

Studenții noștri continuă să arate că Ragin 'Cajun Engineering poate concura cu oricine. De la case solare la buggy-uri Baja, la roboți, la sateliți, până la operațiuni de forare - studenții noștri Ragin 'Cajun Engineering au excelat în atâtea competiții și evenimente naționale, încât lumea știe că suntem una dintre cele mai bune. Acest succes a atras atenția mass-media naționale precum Discovery Channel și AP, care au prezentat proiecte precum CajunBot, Beausoleil Solar Home și Cajun Crawler.

Tot mai mulți dintre cei mai buni studenți din regiune și nu numai își proiectează viitorul cu Ragin 'Cajun Engineering. De fapt, cea mai mare plângere pe care o auzim de la industriile care vizitează este că nu producem suficienți absolvenți! Absolvenții noștri sunt în căutare și au un impact pozitiv asupra industriilor lor respective.

Locații

  • Lafayette

    Rex Street,131, 70503, Lafayette

    Întrebări