Keystone logo
University of London MSc în securitatea informatică
University of London

MSc în securitatea informatică

London, Regatul Unit

2 Years

Engleză

La zi, Part time

GBP 9.445 *

Învățământ la Distanță

* Taxa indicativă de program pentru țările Banda A: 9445 GBP | Taxa indicativă pentru țările din banda B: 12600 GBP

Introducere

Acest master este conceput pentru profesioniști aspiranți care doresc să obțină o perspectivă valoroasă asupra metodelor, abordărilor și conceptelor în securitatea cibernetică. Veți construi abilități esențiale de bază pe termen lung, în timp ce câștigați experiență practică cu cele mai recente studii de caz din industrie. Veți învăța o gamă largă de subiecte relevante și oportune pentru a vă pregăti pentru succesul în carieră în lumea reală și pentru a vă asigura că puteți avea un impact imediat în orice organizație.

Studiind acest program, vei câștiga:

Abilități practice aplicate relevante pentru cerințele actuale și emergente în domeniul securității cibernetice.

Abilitatea de a stăpâni cele mai recente și relevante instrumente, tehnici, strategii și tehnologii.

Capacitatea de a gândi critic despre modul în care organizațiile gestionează securitatea.

Acces direct la profesioniști din industrie cu expertiză specifică în domenii cheie ale securității cibernetice.

Experiență de lucru cu studii de caz din lumea reală care reflectă provocări noi și oportune.

Abilități critice și evaluative independente și curiozitate intelectuală pentru învățarea pe tot parcursul vieții.

O calificare recunoscută la nivel global de la una dintre primele 25 de universități din Marea Britanie, cu o lungă istorie de leadership și inovare în securitatea informațiilor și securitatea cibernetică.

Cum studiați

Suport online

Programul este livrat online și nu este necesară venirea în Marea Britanie ca parte a studiilor dvs.

Învățarea interactivă creativă este oferită prin Coursera (Se deschide într-o fereastră nouă) - cea mai mare platformă de învățare online din lume, pentru a vă oferi o experiență de învățare captivantă.

Programul nostru online flexibil vă permite să vă ocupați de propriul program și duce la o calificare recunoscută la nivel global.

Experiența dvs. de învățare va fi îmbunătățită cu o platformă de învățare virtuală accesibilă și atractivă. Și există oportunități de autoevaluare, astfel încât să vă puteți înțelege propriul progres.

Când vă înregistrați, vă vom oferi acces la Portalul Studenților. Cu aceasta, puteți accesa contul de e-mail University of London și alte resurse cheie, inclusiv:

Ghidul pentru studenți cu informații utile despre relația dvs. cu University of London până la absolvire.

Mediul virtual de învățare (VLE) vă oferă acces la forumul online Reach Out și la zonele de discuții care permit elevilor să comunice între ei.

Exemple de întrebări de examinare și teste formative vă ajută revizuirea, iar tutorii organizează seminarii web de tutoriale live, plus oferă asistență online pe parcursul fiecărei sesiuni de studiu.

În calitate de student înregistrat, veți avea acces gratuit la University of London , cu peste 100 de milioane de articole electronice, iar alte articole pot fi solicitate prin intermediul serviciului de împrumuturi interbibliotecar al bibliotecii cu Biblioteca Britanică.

Biblioteca Casei Senatului oferă acces gratuit de referință pentru toți studenții de învățare la distanță și flexibili înregistrați.

Un angajament de timp

Fiecare modul de 15 credite cuprinde subiecte săptămânale, corespunzătoare elementelor cheie de conținut detaliate în descriptorii modulului.

Studiul dumneavoastră echivalează cu aproximativ 10-12 ore de învățare dirijată pe săptămână pentru fiecare modul de 15 credite pentru care vă înregistrați.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări