Keystone logo
University of London MSc Contabilitate și Management Financiar
University of London

MSc Contabilitate și Management Financiar

London, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

GBP 10.680 *

Învățământ la Distanță

* pentru 15 credite pentru țările din banda A, 1083 GBP pentru țările din banda B.

Introducere

Acest masterat permite studenților să se angajeze și să contribuie în mod semnificativ la luarea deciziilor financiare în cadrul organizațiilor lor actuale sau viitoare și să înțeleagă, din perspectiva managementului financiar, probleme mai largi de guvernanță corporativă și responsabilitățile directorilor companiei.

Acest program online oferă studenților posibilitatea de a dobândi, dezvolta și aplica cunoștințe de nivel master, înțelegere și abilități în contabilitate, management financiar și contexte strategice.

Programul se bazează pe expertiza echipei School of Management de la UCL, care au proiectat și livrat o serie de cursuri de contabilitate, finanțe și management, atât în campus, cât și online.

Studiind acest program, studenții vor:

 • să dezvolte o înțelegere a ideilor, modelelor și tehnicilor financiare adecvate soluțiilor la provocările de management.
 • să înțeleagă și să aplice ideile și cadrele financiare în sfera raportării financiare, în arena contabilității de gestiune și în domeniul managementului financiar.
 • să înțeleagă dimensiunea strategică atunci când aplică modele și tehnici financiare specifice pentru a sprijini atât luarea deciziilor, cât și operațiunile de rutină.
 • să înțeleagă relațiile interne și externe complexe pentru organizații atunci când conducerea ia decizii.
 • să dezvolte o mentalitate analitică, critică și reflexivă în ceea ce privește problemele financiare.

159317_pexels-photo-5198240.jpeg

Cum studiați

Veți explora și aplica principii și idei în cadrul scenariilor contabile și financiare pentru a înțelege și a rezolva problemele din raportarea financiară și managementul financiar din cadrul unei organizații.

Programul folosește Icarus, o simulare premiată dezvoltată de academicienii UCL School of Management, ca instrument de învățare experiențială în proiectul Capstone pentru a analiza și explora o gamă largă de provocări strategice, inclusiv prețuri, investiții în infrastructură și probleme de resurse umane.

Nu există nicio presupunere că ați luat o diplomă în finanțe / contabilitate la nivel de licență. Fiecare modul care implică elemente cantitative „începe de la zero”.

În prezent, acest program nu este susținut de niciun centru de predare recunoscut. Consultați această pagină pentru mai multe actualizări.

Suport online

Programul este livrat online și nu există nicio obligație de a veni în Marea Britanie ca parte a studiilor dumneavoastră. Programul nostru online flexibil vă permite să lucrați în jurul propriului program și duce la o calificare recunoscută la nivel mondial.

Când vă înregistrați, vă vom oferi acces la Portalul Studenților. Puteți accesa apoi contul University of London e-mail University of London și alte resurse cheie, inclusiv:

 • Mediul de învățare virtuală (VLE), care oferă suport de învățare online, acces la cafenea și spații de discuție pentru studenți și alte materiale de studiu.
 • Ghiduri de subiect pentru fiecare modul studiat; acestea introduc și dezvoltă subiectele.
 • Biblioteca online (Deschide într-o fereastră nouă) oferă acces la peste 100 de milioane de articole electronice academice cuprinzând cărți electronice, reviste electronice, lucrări de conferință etc. În plus, studenții pot solicita articole care nu sunt păstrate în bibliotecă prin intermediul interfeței bibliotecii. Serviciul de împrumuturi la Biblioteca Britanică. Toți studenții înregistrați au acces gratuit la University of London (Deschide într-o fereastră nouă).
 • Biblioteca Casei Senatului oferă acces gratuit de referință pentru toți studenții de învățare la distanță și flexibili înregistrați.

Sprijin pentru îndrumător

Toți studenții primesc asistență online a tutorelui în timp ce studiază acest program. Tutorii introduc modulele, răspund la întrebările academice, monitorizează și facilitează discuțiile și ancorează studenții în fiecare săptămână de studii pentru a-i ajuta să rămână pe drumul cel bun.

Materiale de studiu

Toate resursele esențiale, activitățile, videoclipurile, discuțiile și suportul sunt furnizate prin intermediul VLE. Acest lucru vă permite să vă încadrați studiile în jurul angajamentelor dvs. de muncă. Nu este necesar să cumpărați manuale suplimentare.

Un angajament de timp

Abordarea flexibilă a învățării le permite studenților să finalizeze cursurile de master în cel puțin un an și jumătate (în funcție de disponibilitatea modulului) până la maximum cinci ani.

Puteți studia în propriul ritm, cu fracțiune de normă sau cu normă întreagă, ajustând intensitatea învățării pentru a se potrivi nevoilor dvs., cu toate acestea, termenele de evaluare vor trebui respectate.

Suport pentru studenți

Ne-am angajat să oferim o experiență de student excepțională pentru toți studenții noștri, indiferent de programele noastre pe care le studiați și dacă studiați independent sau cu un centru de predare recunoscut.

Veți avea acces la asistență prin:

 • Centrul de consiliere pentru studenți - oferă asistență pentru interogări pentru aplicații și Portal pentru studenți.
 • TalkCampus - un serviciu de asistență de la egal la egal care oferă un mod sigur și confidențial de a vorbi despre orice este în minte la orice ora din zi sau din noapte.
 • Managerii relațiilor cu studenții - o echipă de manageri de relații cu studenții (SRM) sunt aici pentru a vă susține și sfătui pe parcursul studiilor. Acestea urmăresc să vă asigure că sunteți la curent cu informații importante și utile despre modul în care vă puteți completa studiile.

Structura programului

Managementul financiar contabil și MSC constă din următoarele:

 • Zece module obligatorii (150 credite în total)
 • Un proiect obligatoriu Capstone (30 de credite)

Module obligatorii

 • Cadrele de contabilitate financiară (AFM010-01)

Acest modul oferă o introducere a principiilor contabile de bază și a aplicațiilor acestora, atât interne, cât și externe, pentru o organizație de afaceri.

 • Cadrele contabile de gestiune (AFM020-01)

Acest modul oferă cunoștințe, înțelegere și abilități pentru a stabili o înțelegere a costurilor și managementului și informații despre aplicațiile lor.

 • Elementele esențiale de gestionare financiară (AFM030-01)

Elementele esențiale de gestionare financiară oferă o înțelegere a bazelor conceptuale și teoretice pentru gestionarea finanțelor.

 • Analiză financiară avansată (AFM040-01)

Accentul acestui modul este analiza situațiilor financiare ale unei companii și a informațiilor contextuale mai largi disponibile, pentru a interoga și critica.

 • Contabilitate avansată de gestionare (AFM050-01)

Contabilitatea de management avansat aliniază utilizarea tehnicilor de contabilitate a managementului strategic cu procesul de măsurare și gestionare a performanței.

 • Probleme globale în finanțe și contabilitate (AFM070-01)

Probleme globale în finanțe și contabilitate. introduce elevii în dinamica mediului global în cadrul căruia se aplică modele de finanțare și contabilitate.

 • Guvernanță corporativă, audit și asigurare (AFM060-01)

Guvernanța corporativă, auditul și asigurarea își propun să stabilească o înțelegere profundă a arenei guvernanței corporative și a legăturilor sale cu auditul și asigurarea

 • Analiza riscului pentru luarea deciziilor (AFM080-01)

Acest modul oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a stabili o înțelegere profundă a analizei riscurilor în procesul decizional.

 • Probleme în gestionarea investițiilor (AFM090-01)

Problemele legate de managementul investițiilor oferă cunoștințe, înțelegere și abilități pentru a stabili o înțelegere profundă a domeniului managementului investițiilor.

 • Piețele de capital și perspectivele globale (AFM100-01)

Acest modul explorează problemele din cadrul funcționării piețelor globale de capital, în special în contextul compromisurilor risc-rentabilitate.

Cerințe de intrare

Ce calificări aveți nevoie?

Pentru a vă califica pentru a vă înscrie la MSc, veți avea nevoie fie de o diplomă de licență, care este considerată cel puțin comparabilă cu o diplomă de onoare din clasa a doua superioară din Marea Britanie de la o instituție acceptată de universitate.

Limba engleză

Ai nevoie de un standard ridicat de engleză pentru a studia acest program. Veți îndeplini cerințele noastre lingvistice dacă ați realizat una dintre următoarele în ultimii trei ani:

 • IELTS: cel puțin 6,5 în general cu 6,0 la testul scris
 • Pearson Test (Academic): cel puțin 59 în general, cu 59 în citit și scris și 54 în vorbire și ascultare.
 • Certificat de competență în limba engleză Cambridge.
 • Certificat Cambridge de engleză avansată (gradul C sau mai mare).
 • TOEFL iBT: cel puțin 92 în general, 22 în citit și scris și 20 în vorbire și ascultare.
 • Dacă nu îndepliniți cerințele de competență în limba engleză, dar credeți că puteți demonstra competența necesară, Universitatea poate, la discreția sa, să ia în considerare cererea dvs.

Cerințe de calculator

Stabilim cerințe minime de calculator pentru că resursele dvs. de studiu sunt accesate prin intermediul Portalului studenților și este vital să puteți accesa acest lucru în mod regulat.

Mai multe despre cerințele computerului

Pentru proiectul Capstone, studenții vor avea nevoie de una dintre următoarele platforme acceptate:

Platformele mobile pentru iOS, Android și Windows 10 acceptă:

 • Suport iOS versiunea OS 8+ (descărcare gratuită disponibilă)
 • Suport Android nivel API 19+ Versiunea 4.4 - 4.4.4
 • Versiunea Windows 10 UWP

Și:

 • Aplicația Icarus (Contabilitate profesională) (ultima versiune)

Alte programe software specializate pot fi puse la dispoziție de către Universitate, dacă este necesar.

Oportunități de carieră

Acest program este potrivit pentru cei care doresc să-și dezvolte cunoștințele și expunerea la elementele tehnice ale contabilității și managementului financiar și la aplicațiile lor în viața corporativă, atât din punct de vedere operațional, cât și din punct de vedere strategic.

Veți dezvolta o înțelegere a domeniilor pe care managerii de finanțe le-ar întâlni zilnic, completate de angajamente cu probleme specializate selectate.

În unele țări, calificările obținute prin învățare la distanță și flexibilitate pot să nu fie recunoscute de anumite autorități sau autorități de reglementare în scopul angajării în sectorul public sau a studiilor ulterioare. Vă recomandăm să explorați starea de recunoaștere locală înainte de înregistrare.

Finanțarea studiului

Fără costurile de a vă deplasa la Londra, studiul pentru University of London dumneavoastră University of London oriunde în lume reprezintă o valoare excelentă pentru bani. Cu toate acestea, există surse suplimentare de sprijin în funcție de locul în care locuiți și de modul în care alegeți să studiați.

Mai multe despre finanțarea studiului

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Despre Școală

Întrebări