Keystone logo
University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

University of Liverpool Online Programmes

Introducere

Introducere

Bun venit la University of Liverpool Online Programmes .

Programele noastre postuniversitare oferă o cale accesibilă și convenabilă pentru a-ți continua învățarea și progresul în carieră. Veți primi o calificare foarte apreciată de la o universitate prestigioasă din Marea Britanie și un membru al Grupului Russell, un grup de 24 de universități din Marea Britanie conduse de cercetare, angajate să mențină cele mai înalte standarde posibile de cercetare și educație.

Portretul unei femei de afaceri matură concentrată care lucrează la un laptop în timp ce stă la masă acasă

De ce să studiezi cu University of Liverpool Online Programmes

Toate programele noastre au fost special concepute pentru învățarea online. Predarea și evaluările sunt oferite în mod flexibil prin intermediul platformei noastre de învățare de ultimă generație, oferindu-vă acces la toate resursele și suportul necesar pentru a vă finaliza studiile online. După finalizarea cu succes a programului, veți fi invitat să absolviți în frumosul campus al Universității din Liverpool din nord-vestul Angliei.

Despre noi

Universitatea din Liverpool oferă programe online din 2000. Suntem recunoscuți ca unul dintre cei mai importanți furnizori europeni de diplome postuniversitare integral online. Cu accent pe progresul în carieră și pe colaborarea globală, programele noastre sunt concepute pentru profesioniști ambițioși cu câțiva ani de experiență la locul de muncă, care doresc să obțină o calificare prestigioasă, fără a compromite angajamentele existente.

Vedere de sus a unui tânăr afro-american care tastează mesaje pe tastatura modernă a laptopului, un angajat de sex masculin biracial sta la birou lucrând la computer, consultă clientul sau studiază online, concept de tehnologie

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Liverpool

    Liverpool, Regatul Unit

    Întrebări