Keystone logo
University of Lisbon - Medfor

University of Lisbon - Medfor

University of Lisbon - Medfor

Introducere

Universidade de Lisboa (ULisboa) este cea mai mare și mai prestigioasă universitate din Portugalia și este una dintre cele mai importante universități din Europa. Moștenitor al unei tradiții universitare care se întinde pe parcursul a șapte secole, ULisboa și-a dobândit statutul actual în iulie 2013, ca urmare a fuziunii fostei Universidade Técnica de Lisboa și Universidade de Lisboa.

ULisboa reunește diverse domenii ale cunoașterii și are o poziție privilegiată pentru facilitarea evoluției contemporane a științei, tehnologiei, artelor și științelor umaniste. Calitatea predării, cercetării, inovării și culturii ULisboa atrage o cantitate din ce în ce mai mare de talente din întreaga lume.

Bine ați venit la ULisboa

Universidade de Lisboa (ULisboa) este cea mai mare instituție de învățământ superior din Portugalia și una dintre cele mai prestigioase universități din Europa.

A studia la ULisboa înseamnă a participa la o universitate orientată spre oameni, care privilegiază meritul și este puternic angajată în educația de înaltă calitate și în proiecția sa pe scena internațională de știință și inovare.

ULisboa oferă peste 400 de grade în toate zonele bine informate. Cu un personal academic de aproximativ 3.500 de profesori și peste 400 de cercetători, această instituție servește un univers de 50.000 de studenți.

Calitatea în cercetare, inovare și cultură la școlile ULisboa atrage un număr tot mai mare de talente internaționale care caută să dezvolte proiecte la cel mai înalt nivel cu unitățile și grupurile de cercetare.

ULisboa pregătește profesioniști pentru lume, oferindu-le abilitățile de a face față cerințelor pieței globale. Contribuind la această cauză sunt cele peste 550 de acorduri și protocoale sărbătorite cu instituții internaționale, consolidând angajamentul zilnic al ULisboa de a oferi o educație completă, de înaltă calitate și distinsă.

Acces și admitere la ULisboa

Statutul internațional al studenților, publicat în martie 2014, stabilește admiterea studenților internaționali în învățământul superior portughez, ciclul I și masterat integrat, prin Concursul special de admitere pentru studenții internaționali, la care sunt permise studenții candidați străini care dețin o diplomă care atestă finalizarea învățământului secundar în țara lor de origine.

Din Statutul internațional al studenților sunt excluși studenții naționali care aparțin unei țări din Uniunea Europeană sau care nu sunt studenți naționali ai unei țări din UE, care trăiesc legal în Portugalia mai mult de doi ani neîntrerupt. Acești studenți pot obține admiterea în sistemul de învățământ superior portughez prin regimul general de admitere, dacă au încheiat învățământul secundar, au susținut examenele de admitere și îndeplinesc condițiile prealabile necesare.

Tenement houses in Lisbon
Joel Filipe / unsplash

Școala de Agricultură - ISA

Institutul Superior de Agronomie (ISA), Școala de Agricultură, este cea mai mare și mai calificată școală de studii postuniversitare și postuniversitare în Științe Agricole din Portugalia, iar know-how-ul său este recunoscut la nivel național și internațional.

Cu peste 100 de ani de experiență, și-a adaptat predarea atât la evoluția tehnologică, cât și la realitatea țării, concentrându-se atât pe calitate, cât și pe modernizare.

ISA a fost integrată în Universitatea Tehnică din Lisabona în 1930. Din 2013 a devenit parte a Universității din Lisabona, rezultând din fuziunea Universității Tehnice din Lisabona și a fostei Universități din Lisabona. Are aproximativ 1500 de studenți în programe postuniversitare și universitare, o facultate formată din 116 profesori și 47 de cercetători.

Situat în inima Lisabonei, Tapada da Ajuda - un parc botanic și de mediu cu aproximativ 100 ha, de interes recunoscut - este, de asemenea, un loc plăcut pentru evenimente, activități recreative și descoperirea unor situri, cum ar fi interesantul Amfiteatru de piatră. , Belvedere, Grădina Parada, terenul de Rugby, Observatorul Astronomic, Pavilionul de Expoziții, Auditoriul din Lagoa Branca, printre altele.

Locații

  • Lisbon

    Tapada da Ajuda 1349-017, Lisboa Portugal, 1349-017, Lisbon

Întrebări