Keystone logo
University of Lincoln Sustenabilitatea MSC
University of Lincoln

Sustenabilitatea MSC

Lincoln, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* internaţional| acasă cu normă întreagă: 9.000 GBP pe an

Introducere

Sustenabilitatea este o temă transversală relevantă pentru o gamă largă de sectoare, inclusiv cele precum producția alimentară, agricultura, producția chimică, producția, construcțiile, sectorul serviciilor și comerțul cu amănuntul, precum și la nivel de politică. Nevoia de dezvoltare durabilă devine din ce în ce mai importantă în Regatul Unit și la nivel global, iar organizațiile reflectă acum acest lucru în deciziile pe care le iau și în politicile pe care le pun în aplicare. Pentru a atinge aceste obiective, este nevoie de o nouă generație de specialiști în sustenabilitate care să sprijine companiile, serviciile publice și organizațiile non-profit să identifice și să implementeze politici și strategii de gestionare a resurselor pe care le folosesc și a deșeurilor pe care le generează.

Programul de master în sustenabilitate de la University of Lincoln își propune să ofere o gamă largă de subiecte, care să permită studenților să dezvolte atât cunoștințele tehnice ale subiectului, cât și abilitățile de conducere și de afaceri necesare pentru a integra practici durabile, a dezvolta produse durabile și servicii și să implementeze schimbarea. Acest program este conceput pentru a promova o înțelegere largă a subiectului, prin misiuni legate de viața reală pentru a dezvolta competențe de bază și printr-un proiect personal specific pentru a crește capacitatea de angajare a unui absolvent într-o serie de sectoare, inclusiv locuințe, mediul construit, alimentație și agricultură, sectorul energiei și al apei, sectorul serviciilor, comerțul cu amănuntul, politicile și producția.

Prioritizarea predării față în față

La University of Lincoln , ne străduim să ne asigurăm că experiența studenților noștri este antrenantă, susținătoare și provocatoare din punct de vedere academic. Pe parcursul pandemiei de Coronavirus, ne-am adaptat la îndrumările guvernamentale pentru a menține studenții, personalul și comunitatea în siguranță. Toate restricțiile legale rămase legate de Covid-19 din Anglia au fost ridicate în februarie 2022 în conformitate cu Planul guvernului pentru a trăi cu Covid-19 și am îmbrățișat o revenire în siguranță la predarea personală în campus. Acolo unde este cazul, predarea față în față este îmbunătățită prin utilizarea instrumentelor și tehnologiei digitale și poate fi completată de oportunități online, în cazul în care acestea sprijină rezultatele învățării.

Suntem pe deplin pregătiți să ne adaptăm planurile dacă schimbările în orientările guvernamentale fac acest lucru necesar și ne vom strădui să ținem informați studenții actuali și potențiali.

„Această informație era corectă la momentul publicării (iulie 2023)”

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări