Keystone logo
University of Lincoln MSc Biotehnologie
University of Lincoln

MSc Biotehnologie

Lincoln, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* internaţional| acasă cu normă întreagă: 9.000 GBP pe an

Introducere

Programul de MSc Biotehnologie oferă studenților posibilitatea de a dezvolta cunoștințe teoretice avansate, înțelegere și experiență practică a abordărilor moderne de biologie moleculară și de sisteme ale biotehnologiilor emergente.

Cursul este conceput pentru a oferi o bază în biotehnologia de bază, alături de pregătirea de specialitate în biotehnologie medicală, industrială, de mediu și de fermentare, cu posibilitatea de a finaliza un proiect de cercetare în unul dintre aceste domenii.

Personalul din cadrul Departamentului de Științe Vieții oferă o gamă largă de expertiză într-o varietate de discipline, inclusiv biologia moleculară, celulară și de sistem, tehnologia ADN recombinant, biochimia proteinelor, biologie structurală, fermentație, bioinginerie, printre multe altele. Studenții pot avea, de asemenea, oportunități de a auzi de la vorbitori externi care lucrează în industrie și din alte școli din întreaga universitate.

Proiecte de cercetare

Ca parte a acestui curs, studenții pot întreprinde un proiect de cercetare independent într-o disciplină legată de biotehnologie. Proiectele de cercetare independente sunt adesea legate de specializările de cercetare din cadrul Departamentului de Științe ale Vieții. Aceste specializări includ în prezent microbiologie și biotehnologie, cancer și îmbătrânire, evoluție și ecologie, diabet, metabolism și inflamație, precum și cunoașterea și bunăstarea comportamentului animal.

„Această informație era corectă la momentul publicării (iulie 2023)”

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări