Keystone logo
University of Lincoln MChem Chimie Legală
University of Lincoln

MChem Chimie Legală

Lincoln, Regatul Unit

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

* pe nivel, pentru studenții internaționali | studenți acasă/UE: 9.250 GBP per nivel

Introducere

Chimia criminalistică este aplicarea cunoștințelor științifice și a investigațiilor pentru aplicarea legii. De la identificarea substanțelor la analiza scenelor crimei, abilitățile unui chimist criminalist joacă adesea un rol vital în investigațiile penale.

Acest curs oferă un studiu cuprinzător al chimiei integrate cu specializările criminalistice, inclusiv analiza ADN-ului, chimia biologică și toxicologia criminalistică, astfel încât studenții să poată dezvolta o înțelegere aprofundată a chimiei criminalistice și a științei fundamentale.

Pe MChem, experiența de studiu este extinsă printr-un plasament industrial de un an întreg, care poate fi la unul dintre industria Universității sau partenerii de peste mări sau într-unul dintre grupurile noastre de cercetare. Plasamentele sunt efectuate alături de studii academice avansate, concentrându-se pe frontierele cercetării în chimie. Elevii sunt sprijiniți atunci când găsesc și efectuează un plasament.

Școala de Chimie adoptă o abordare centrată pe cercetare a predării și învățării, iar studenții au șansa de a lucra cu cadre universitare la proiecte de cercetare în colaborare.

„Această informație era corectă la momentul publicării (iulie 2023)”

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări