Keystone logo
University of Lincoln Mbio Ecologie și Conservare
University of Lincoln

Mbio Ecologie și Conservare

Lincoln, Regatul Unit

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

* pe nivel, pentru studenții internaționali | studenți acasă/UE: 9.250 GBP per nivel

Introducere

Conservarea biodiversității și evitarea dispariției speciilor sunt provocări globale uriașe. Nu a fost niciodată mai important pentru oamenii de știință să înțeleagă organismele și ecosistemele și cum răspund la amenințările cu care se confruntă.

Ecologie și conservare la Lincoln încearcă să exploreze lumea naturală, de la indivizi la populații și comunități la ecosisteme. Elevii sunt capabili să examineze modul în care organismele interacționează între ele și mediul lor și modul în care aceste procese sunt afectate de activitățile umane. Acest lucru îi ajută să înțeleagă ecosistemul planetar și modul în care acesta răspunde la schimbările de mediu. Studenții pot învăța abilități practice cheie pe care ecologiștii profesioniști și practicienii în conservare le caută la absolvenți.

Cursul oferă un program divers care își propune să ofere o bază fermă în principiile ecologiei și conservării. Acesta își propune să permită studenților să se specializeze în domeniile care îi interesează. Este predat de personal activ de cercetare atât din Departamentul de Științe ale Vieții, cât și din Departamentul de Geografie, care se specializează într-o gamă largă de discipline din evoluție, ecologie, zoologie și sănătatea mediului. Abilitățile cheie relevante pentru industrie sunt predate de practicieni de la Lincolnshire Wildlife Trust și Forestry England, precum și de vorbitori de la o serie de angajatori din tot sectorul.

Pe lângă excursiile de o zi finanțate integral de-a lungul diplomei în locații care au inclus anterior Kew Gardens și Millennium Seed Bank, acest curs include și o excursie rezidențială finanțată integral în Marea Britanie pentru a studia ecologia într-un cadru de teren. Există o excursie suplimentară opțională în străinătate în al treilea an, în care studenții anteriori au vizitat Pădurea Andinei din Ecuador, Rezervația de viață sălbatică Mankwe din Africa de Sud și pădurile boreale din Finlanda. Cei care aleg să participe la excursia internațională sunt obligați să plătească propriile zboruri, dar cazarea și masa la fața locului sunt acoperite de Universitate.

Elevii au șansa de a dezvolta abilități practice în identificarea speciilor și în sondajul mediului, precum și abilități „soft” în metode științifice și comunicare, care pot fi de neprețuit în multe locuri de muncă, dar sunt deosebit de critice pentru ecologie și conservare.

Ce trebuie sa stii

Dorim să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie informată cu privire la locul și ce doriți să studiați. Pe lângă informațiile furnizate pe această pagină de curs, pagina noastră Ce trebuie să știți oferă explicații asupra subiectelor cheie, inclusiv validarea/revalidarea programului, costuri suplimentare, orele de contact și revenirea noastră la predarea față în față.

Excursie de peste mări

Există o excursie opțională în străinătate în al treilea an. Acest lucru va oferi oportunitatea de a face cercetări într-un mediu nou și de a studia plantele și animalele locale. Destinațiile pot varia, dar au inclus anterior pădurile cu nori din Ecuador, Rezervația de viață sălbatică Mankwe din Africa de Sud și Molise din Italia.

Excursiile opționale pot implica costuri suplimentare, inclusiv zboruri. De asemenea, studenților li se poate cere să plătească pentru nopți, călătorii locale și mâncare aproape de destinație dacă zborurile lor sosesc cu o zi înainte ca echipa să fie programată să se întâlnească.

Elevii pot aduce articole personale de îmbrăcăminte și echipament de călătorie, dintre care unele pot fi specializate pentru mediul în care călătoresc, precum și medicamente recomandate și articole de toaletă de călătorie, cum ar fi medicamente anti-malarie, vaccinuri, insecticide și protecție solară. Aceste costuri vor depinde de ceea ce alegeți să aduceți.

„Această informație era corectă la momentul publicării (iulie 2023)”

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări