Keystone logo
© University of Lincoln
University of Lincoln

University of Lincoln

University of Lincoln

Introducere

University of Lincoln găzduiește o comunitate în creștere de studenți din întreaga lume și suntem încântați că te gândești să ni te alături.

De când Majestatea Sa Regina a deschis prima clădire University of Lincoln din Brayford Pool Campus, am primit peste 90.000 de studenți din 135 de țări. Astăzi, suntem enumerați în primele 150 de universități din lume în clasamentul 2020 al tinerilor universități ale Times Higher Education (THE) și au fost, de asemenea, desemnați ca Universitatea Modernă a Anului în The Times și Sunday Times Good University Guide 2021.

La University of Lincoln , punem studenții în centrul a tot ceea ce facem. Avem o reputație de predare inovatoare și am primit un scor general de cinci stele în ratingul QS Stars în 2020 și am fost premiați cu Aur, cel mai înalt standard posibil, în cadrul național de excelență în predare (TEF) 2017.

O locație grozavă

Ca student la University of Lincoln , vei locui într-unul dintre marile orașe istorice ale Europei,

cu o istorie care datează încă din anul 300 î.Hr. Pe lângă vestigiile din moștenirea romană a lui Lincoln, orașul găzduiește și o serie de clădiri istorice și repere, inclusiv Catedrala Lincoln, care a fost construită în 1072 și a fost cândva cea mai înaltă clădire din lume. Orașul găzduiește și Castelul Lincoln, care a vegheat asupra orizontului orașului timp de aproape 1.000 de ani.

Lincoln este un loc fantastic pentru a trăi, a studia și a lucra și a fost numit unul dintre cele mai bune 20 de orașe ale Marii Britanii în 2017 de către The Telegraph. În 2016, Lincoln a fost, de asemenea, numit cel mai prietenos loc din Marea Britanie de către programul Big Lunch al Eden Project și de cei care locuiesc aici. Mai recent, Lincoln a fost numit unul dintre cele mai accesibile orașe studențești din Marea Britanie, conform The Times Good University Guide 2020.

Poate că nu credeți că cunoașteți comitatul Lincolnshire, dar rezidenții noștri au contribuit la modelarea istoriei dincolo de granițele sale. De exemplu, renumitul fizician și matematician Sir Isaac Newton s-a născut în satul Lincolnshire Woolsthorpe-by-Colsterworth în 1642. Lincolnshire a fost, de asemenea, locul de naștere al primei femei prim-ministru din Regatul Unit, Margaret Thatcher, și casa poetului Alfred Tennyson.

Cu peste 2.000 de ani de istorie, orașul Lincoln a fost folosit ca locație de filmare într-un număr de seriale de televiziune și filme de epocă, inclusiv Downton Abbey, Codul lui Da Vinci și Regele.

160797_160654_Studying3.jpg

Te pregătesc pentru viitoarea ta carieră

Angajatorii caută din ce în ce mai mult persoane care pot face diferența în locul de muncă global de astăzi. În calitate de student la University of Lincoln , ne propunem să vă pregătim pentru viitoarea dvs. carieră, oferindu-vă o serie de oportunități de a vă implica în industrie și de a dezvolta abilități pregătite pentru carieră. Universitatea este mândră că a dezvoltat parteneriate inovatoare cu o serie de organizații, oferind studenților oportunități îmbunătățite de experiență de lucru, creare de rețele și acces la cele mai recente tendințe din industrie.

Una dintre cele mai bune modalități prin care poți arăta unui angajator că ești persoana potrivită pentru job este să ai un CV care să conțină experiență din lumea reală, alături de realizările tale academice. La University of Lincoln , oferim o serie de oportunități pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile și calitățile pe care angajatorii le caută din ce în ce mai mult. De exemplu, o serie de programe predate de licență și postuniversitare oferă posibilitatea de a aplica pentru a participa la un stagiu sau un proiect în industrie. De asemenea, pot exista oportunități de a auzi de la vorbitori invitați și de a participa la excursii pentru a vă ajuta să vă extindeți cunoștințele. Pentru a afla mai multe, vă rugăm să vizitați paginile programului de pe site-ul nostru.

Cursurile noastre au câștigat recunoaștere internațională, Agricultura de la Lincoln fiind clasată în primele 250 din lume în QS World University Rankings 2020, în timp ce Computer Science și Educație sunt clasate în primele 250 din lume în Times Higher Education (THE) World University Clasament 2021.

Dorim ca studenții să se implice în inițiative precum Fondul nostru de investiții gestionat de studenți și să se bucure de beneficiile legăturilor noastre cu companii precum Siemens și Reuters. Avem terminale Bloomberg în campus, permițând studenților și personalului de afaceri să monitorizeze și să analizeze în timp real datele pieței financiare, alături de laboratoare, săli de curs și săli de seminar

O experiență studențească grozavă

Sindicatul Studenților (SU) vă poate ajuta să faceți din timpul dumneavoastră la Lincoln o experiență cu adevărat de neuitat.

Condus de lideri studenți, SU oferă o gamă largă de oportunități și sprijin pentru membrii comunității noastre studențești, reprezentând în același timp interesele dumneavoastră academice.

Alăturarea unui club sau a unei societăți poate fi o modalitate excelentă de a-ți face noi prieteni, creând legături care pot dura toată viața. În mod tradițional, SU oferă peste 100 de cluburi și societăți sportive diferite la care se poate alătura oricine. Acestea variază de la grupuri academice, cum ar fi Societățile de Informatică și Drept, până la cluburi mai puțin tradiționale, cum ar fi Societățile Harry Potter și Pokemon Go.

Pe lângă istoria fascinantă și peisajul rural, județul Lincolnshire este renumit pentru mâncăruri regionale, cum ar fi cârnații din Lincolnshire, și există multe de văzut și de făcut, cu plimbări rurale în Lincolnshire Wolds și excursii pe litoralul britanic la Cleethorpes și Skegness din apropiere.

„Această informație era corectă la momentul publicării (iulie 2023)”

Caracteristici Campus

  Descoperă Lincoln oriunde te-ai afla în lume

  Seminariile noastre web, cursurile de master, sesiunile de întrebări și răspunsuri și discuțiile cu panelul studenților sunt o modalitate excelentă de a descoperi cum este să trăiești și să studiezi la University of Lincoln .

  Locații

  • Lincoln

   Brayford Way, Brayford Pool, LN6 7TS, Lincoln

   Întrebări