Keystone logo
University of Limerick

University of Limerick

University of Limerick

Introducere

University of Limerick este o universitate distinctivă, de pionierat și conectată, care modelează viitorul prin educarea și împuternicirea oamenilor pentru a face față provocărilor reale de mâine. Într-o perioadă de schimbări sociale profunde și rapide și o evoluție semnificativă în rolul universităților, UL a oferit predare inovatoare, a creat experiențe de învățare mai bune pentru studenții noștri, a întreprins cercetări de talie mondială și a contribuit din ce în ce mai puternic la satisfacerea nevoilor Irlandei. în prezent se mândresc cu cele mai bune rate de absolvire din țară și, și mai important în aceste timpuri, UL are cele mai bune rate de angajare după absolvire, o înregistrare de care suntem foarte mândri. UL atrage, de asemenea, un număr semnificativ de studenți internaționali în fiecare an, contribuind la internaționalizarea campusului nostru.

Oferim programe academice excelente, de licență, care sunt completate de programul nostru de educație cooperativă, programe postuniversitare cu normă întreagă și parțială și oportunități de cercetare. Suntem recunoscuți pe scară largă pentru că conducem în comercializarea succesului în cercetare și oferim beneficii cu valoare adăugată în întreaga lume. comunitate.

Campus Life Services își propune să reducă amprenta noastră de carbon asupra mediului prin implicarea studenților într-o serie de inițiative de mediu pe tot parcursul mandatului. Suntem foarte norocoși prin faptul că campusul nostru este situat pe un parc frumos amplasat la marginea râului Shannon.

Locuirea în campus vă oferă posibilitatea de a vă bucura din plin de timpul petrecut la universitate. Campusul de la University of Limerick oferă facilități care sunt printre cele mai bune din țară și se compară bine cu multe universități de renume mondial.


Deschis în septembrie 2012, The Quigley Residence este cea mai nouă dezvoltare a noastră din campusul de nord. Exclusiv pentru studenții postuniversitari, Quigley Residence va găzdui 120 de studenți în apartamente confortabile cu 4 și 2 paturi. Situat alături de noua clădire a Școlii de Medicină UL, The Quigley Residence oferă facilități moderne într-un peisaj atractiv.

University of Limerick (UL) (în irlandeză: Ollscoil Luimnigh) este o universitate din Irlanda în apropierea orașului Limerick. A fost înființată în 1972 ca Institutul Național pentru Învățământul Superior, Limerick și a devenit statut universitar în 1989 în conformitate cu Legea din 1989 a University of Limerick . Universitatea a fost prima universitate înființată de la înființarea statului în 1922, urmată ulterior de în aceeași zi prin înființarea Universității Dublin City.

Universitatea este situată de-a lungul râului Shannon, pe un sit de 80 hectare (200 acri) în Parcul tehnologic național 240 hectare (600 acri) din Castletroy, la 5 km de centrul orașului Limerick. Universitatea are în prezent peste 11.000 de studenți cu normă întreagă și 1.500 de studenți cu jumătate de normă.

Există, de asemenea, peste 800 de postuniversitari de cercetare și 1.300 de studenți postuniversitari predați [este necesară citarea] la universitate. Programul de educație cooperativă (denumit în mod obișnuit Co-Op) alocă tuturor studenților cu un stagiu de lucru de 8 luni ca parte a diplomei lor. Acesta a fost primul astfel de programe din stat.

Universitatea este renumită pentru „Experiența UL” și pentru sentimentul de comunitate din campus.

Locații

  • Limerick

    University of Limerick, Plassey Ave, Sreelane, , Limerick

    Întrebări