Keystone logo
University of Limassol

University of Limassol

University of Limassol

Introducere

Universitatea din Limassol este o evoluție a Cyprus International Institute of Management (CIIM), o școală de afaceri renumită care operează în Cipru din 1990, când a fost fondată ca școală privată de învățământ superior, de către un grup de directori de frunte ai economiei cipriote și cadre universitare renumiți de la universități de renume de peste mări.

Sute de oameni de știință de renume internațional de la universități străine și academicieni ciprioți proeminenți au predat la CIIM. În cei 33 de ani de funcționare ai CIIM, aproximativ 3.000 de studenți ciprioți și internaționali au studiat în cele 10 programe postuniversitare oferite. Un număr semnificativ dintre absolvenții noștri au primit burse din Republica Cipru și din guvernele din întreaga lume, precum și din organizațiile și întreprinderile cipriote și de peste mări. Peste 500 de absolvenți CIIM au ocupat și continuă să ocupe posturi de conducere în Serviciul Public, Organizații Parastatale, Serviciul Educațional și Administrația Locală, în timp ce multe sute de absolvenți conduc organizații și afaceri, nu numai în Cipru, ci și în străinătate.

CIIM Innovations Ltd., proprietarul CIIM, a solicitat autorităților transformarea CIIM într-o universitate, drept recunoaștere a celor peste 30 de ani de operațiuni de succes ca școală postuniversitară cu recunoaștere internațională și extinderea treptată în discipline dincolo de afaceri, inclusiv informatică și tehnologie, economie și finanțe. După o evaluare riguroasă de către CYQAA, CIIM a fost actualizat la o universitate, Universitatea din Limassol (UoL). Data de începere a operațiunilor universitare este 1 septembrie 2023.

Locații

 • Aglantzia

  21 Akademias Avenue, 2107, Aglantzia

  • Limassol

   3-5 Chaidariou Street, 3020, Limassol

   Întrebări