Keystone logo
University of Lethbridge

University of Lethbridge

University of Lethbridge

Introducere

De ce studiați la uLethbridgeCa student absolvent la University of Lethbridge , te vei afla în centrul unui mediu axat pe studenți, care promovează inovația, gândirea critică și creativitatea.

La U de L, ne angajăm să ajutăm fiecare dintre studenții noștri să prospere. De la acordarea de asistență financiară la asistența individuală la consiliere individuală de carieră, veți găsi sprijin pe fiecare pas.

Ca student la U de L, sunteți privit ca un partener și un coleg. Veți primi oportunități de a colabora și de a vă împărtăși ideile dvs. unice, de a pune întrebări și de a găsi răspunsuri. Prin convocare, majoritatea studenților noștri absolvenți au prezentat sau și-au publicat concluziile, cu mai mult de 50% publicare ca prim autor.

Despre LethbridgeUn oraș de aproape 100.000 de locuitori, Lethbridge este situat în sudul Alberta și este la o mică distanță de Munții Stâncoși, Calgary și granița SUA. Suntem unul dintre cele mai însorite orașe ale Canadei și vânturile calde de vest Chinook dau Lethbridge unele dintre cele mai moderate ierni din vestul Canadei.

De ce să alegeți University of Lethbridge ?

Cursuri de școlarizare accesibile pentru programe remarcabile oferite de facultatea premiată.

O universitate și o comunitate prietenoasă și sigură.

Acces la tehnologii avansate și facilități de ultimă oră.

Servicii complete de studenți concepute pentru a vă ajuta să reușiți să vă îndepliniți obiectivele academice, personale și de carieră.

Puteți lucra în timpul studiilor și puteți aplica pentru a lucra în Canada timp de până la trei ani de la absolvire.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Lethbridge

  4401 University Drive, T1K 3M4, Lethbridge

 • Lethbridge

  4401, University Drive West, T1K 3M4, Lethbridge

  • Calgary

   345-6th Ave SE, Calgary AB, 6032, Calgary

   Întrebări