Keystone logo
© UNIGIS Salzburg, cc by-nd
University of Klagenfurt - Faculty of Technical Sciences

University of Klagenfurt - Faculty of Technical Sciences

University of Klagenfurt - Faculty of Technical Sciences

Introducere

Universitatea din Klagenfurt este o universitate tânără, vibrantă și inovatoare, situată la intersecția a trei culturi diverse. De la înființarea sa în anul 1970, s-a stabilit ca fiind cea mai importantă instituție de învățământ academic din regiune și ca centru pentru achiziționarea, schimbul și transferul de cunoștințe în întreaga regiune Alpii-Adriatică.

Clasamentul mondial QS World University "Top 50 Under 50" clasează Universitatea din Klagenfurt printre cei mai buni 150 de tineri - sub 50 de ani - universități din întreaga lume. În domeniul informaticii, Universitatea din Klagenfurt a obținut locul trei în rândul universităților austriece din gama 201-250 din clasamentul THE World University 2020.

Campus Klagenfurt

Programele de diplomă orientate spre viitor, realizările remarcabile în predare și cercetare, numeroase cooperări în țară și în străinătate, condițiile ideale pentru progresul tinerilor cercetători și un campus unic, situat între un oraș renascentist și lacul Wörthersee, oferă universității caracterul său distinctiv.

Peste 11.600 de studenți își continuă studiile și cercetările în campus, inclusiv aproximativ 2.000 din 100 de națiuni diferite de pe glob.

Facultatea de Științe Tehnice

Facultatea de Științe Tehnice există din 2007. Raporturile personal-student din facultate sunt favorabile celor de la multe alte universități, ceea ce promovează un schimb valoros, continuu și dialog între personalul didactic și studenți. Drept urmare, Facultatea oferă predare adaptată cerințelor specifice studenților, care se concentrează pe ultimele descoperiri științifice, asigurând în același timp o componentă practică mare datorită proiectelor de cercetare cu companii.

Obiectivele cheie ale facultății sunt:

  • pentru a oferi studenților noștri o educație de excepție, cu cea mai bună bază posibilă în științele practice și teoretice pentru carierele lor viitoare
  • pentru a obține rezultate științifice excelente cu o semnificație internațională ridicată
  • să se bazeze pe cercetare și predare remarcabile ca bază pentru înființarea de companii de succes, construirea de noi afaceri și crearea de locuri de muncă la companii consacrate din regiune.

Faculty of Technical Sciences

Campus și viața studențească

Universitatea din Klagenfurt este situată în Carintia, cea mai sudică provincie a Austriei. Acasă, cu aproximativ 100.000 de locuitori, orașul Klagenfurt este considerat unul dintre cele mai viabile orașe din Austria. Campusul este internațional, divers și are o infrastructură modernă. Universitatea din Klagenfurt este una dintre puținele universități care oferă un spectru larg de programe de studii, păstrând în același timp dimensiunea sa gestionabilă. Campusul este proaspăt, verde și bine amenajat. Există o varietate de cafenele și magazine alimentare în jurul campusului Universității din Klagenfurt, iar marea varietate de sporturi ale Institutului Sportiv Universitar (USI) oferă locul perfect pentru stresul care însoțește studiul și examenele.

Diferite opțiuni de cazare sunt, de asemenea, disponibile la mică distanță de universitate. Campusul are, de asemenea, legături excelente de transport către centrul orașului Klagenfurt și durează doar câteva minute pentru a ajunge la plaja Klagenfurt Strandbad sau Europapark.

Universitatea este un loc minunat în care să studiezi, să te bucuri de cultură și să cunoști prieteni.

Ce alte campusuri vă oferă șansa de a face

  • drumeție și schi la munte în termen de 30 de minute?
  • înotați în mările italiene în două ore?
  • fii la Bienala de la Veneția în două ore și jumătate?
  • plimbați-vă prin Orașul Vechi din Rovinj, Croația, în trei ore?
Wörthersee

Locații

  • Klagenfurt

    Central building, level 1 Universitätsstraße 65-67 9020 Klagenfurt am Wörthersee, , Klagenfurt

Întrebări