Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Kansas

University of Kansas

University of Kansas

Introducere

În 1866, University of Kansas întâmpinat prima clasă de 55 de studenți într-o clădire neterminată de pe o creastă fără să se numească Mount Oread.

Astăzi, înscrierea noastră este la 28.500. Din acea singură clădire, am crescut la cinci campusuri - campusul Lawrence, campusul Edwards din Overland Park și sucursalele medicale din Kansas City, Wichita și Salina. Peisajul cândva steril a devenit un campus împădurit considerat unul dintre cele mai frumoase din țară.

Ne îmbrățișăm rolul de universitate emblematică a statului și o instituție de cercetare premieră, care servește statul, națiunea și lumea. Celebrăm energia și compasiunea care infuză spiritul Jayhawk. Și rămânem fideli valorilor noastre istorice: forța crescândă a educației, puterea transformatoare a cercetării și puterea de vindecare a serviciului.

MISIUNE

Misiunea University of Kansas este de a ridica studenții și societatea educând lideri, construind comunități sănătoase și făcând descoperiri care schimbă lumea. Avansăm această misiune în fiecare zi pe cele cinci campusuri ale KU, care includ campusul Lawrence, campusul Edwards și trei campusuri ale Centrului Medical KU din Kansas City, Salina și Wichita.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Lawrence

    Jayhawk Boulevard,1450, 66045, Lawrence

    Întrebări