Keystone logo
University of Jyväskylä Master of Science în fizică
University of Jyväskylä

Master of Science în fizică

Jyväskylän yliopisto, Finlanda

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 12.000 / per year

În campus

Introducere

Programul de master în fizică oferit de Facultatea de Matematică și Științe este un program de doi ani (120 ECTS) cu normă întreagă, predat în limba engleză.

Cererile pentru acest program de master pot fi depuse o dată pe an în ianuarie, iar odată acceptate, studiile dumneavoastră vor începe în septembrie. Din acest program, veți absolvi cu o diplomă de master în științe.

De ce acest program?

Aveți patru opțiuni pentru a vă direcționa studiile:

  • Opțiunea Fizica materialelor cuantice oferă abilități de experți în știința materialelor.
  • Opțiunea Fizică nucleară și Astrofizică nucleară oferă competențe în fizica nucleară și a radiațiilor pentru cercetare și aplicații.
  • Opțiunea Fizica și cosmologia materiei particulelor și quarcilor oferă o înțelegere cuprinzătoare a fundamentelor materiei și universului.
  • În cele din urmă, opțiunea Aplicații fizice în tehnologie și societate oferă cunoștințe de fizică pentru a construi o carieră în cercetare și dezvoltare și inovații.

Perspectivele de angajare au fost în mod tradițional excelente, deoarece programul oferă un set de abilități apreciate atât în industrie, cât și în mediul academic. Studiile subliniază, de asemenea, abilitățile de gestionare a proiectelor și de comunicare.

Profilul studenților

După absolvirea prezentului grad, vei stăpâni cele patru puncte forte ale unui fizician.

1. Abilități în identificarea esenței fenomenelor naturale și utilizarea modelării relevante pentru rezolvarea problemelor complexe.
2. Abilitatea de a utiliza computere, aparate experimentale și instrumente matematice și de calcul în rezolvarea de probleme.
3. Expertiză în lucrul în echipă și comunicarea științifică scrisă și orală.
4. Cu experiență în învățarea și producerea cunoștințelor noi.

Căutăm studenți cu o diplomă de învățământ superior adecvată (BSc în fizică sau similar) și cunoștințe adecvate în limba engleză. Sunt necesare abilități de bază în matematică (în special calcul și algebră liniară), iar experiența în programare (ex. Python) este benefică. Domeniile adecvate ale gradului includ Fizica, Fizica Aplicată sau alte domenii conexe.

Curriculum

Admitere

Mărturii studențești

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări