Keystone logo
© University of Jyväskylä
University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

Introducere

University of Jyväskylä (JYU) este o universitate de clasă mondială în care cercetarea multidisciplinară și de ultimă oră întâlnește comunitatea deschisă și energică. Prin predare renumită, expertiză de înaltă calitate și colaborare globală, comunitatea JYU caută și găsește soluții la provocările viitorului. În clasamentele internaționale ale tuturor universităților din lume, University of Jyväskylä este printre primele trei procente și reprezintă cel mai bun din lume în mai multe dintre disciplinele sale.

Oferim 20 de programe de master de înaltă calitate, bazate pe cercetare, în limba engleză. Studenții internaționali sunt bineveniți să aplice la programele de doi ani, care conduc la o diplomă de master recunoscută oficial și se califică pentru studii doctorale. În cele șase facultăți ale noastre, vă puteți aprofunda cunoștințele în diverse domenii, cum ar fi științe educaționale, științe ale sportului și științele sănătății, matematică și științe ale naturii, tehnologia informației, afaceri și economie și științe umaniste și sociale. Oferim, de asemenea, burse pentru cei mai mulți studenți internaționali de masterat de succes, care acoperă costul taxelor de școlarizare și fac ca studiul cu noi să fie plin de satisfacții și foarte accesibil.

Jyväskylä este situat în Finlanda Centrală, cu un cadru natural frumos și o arhitectură inspiratoare. Campusul JYU este o combinație de stil modern și clasic al celebrului arhitect Alvar Aalto. Campusul Seminaarinmäki a primit în 2022 eticheta patrimoniului european. Campusul evidențiază importanța sistemului de învățământ finlandez și european ca bază pentru o societate egală și democratică.

Uneori devine puțin răcoare aici, în Finlanda, dar la University of Jyväskylä , colegii, cercetătorii și profesorii plini de căldură vă vor ajuta să vă păstrați zâmbetul pe buze. La University of Jyväskylä , comunitatea are grijă de membrii săi. Universitatea oferă sprijin și ajutor pentru studii și bunăstare. Comunitatea noastră universitară internațională este ușor de alăturat!

Clasamente

UNIVERSITATEA DIN JYVÄSKYLÄ ÎN CLASAMENTUL GLOBAL

EDUCAŢIE
Clasament Shanghai: 40
QS: 92
Times Higher Education: 66

SPORTUL ŞI ŞTIINŢELE SĂNĂTĂŢII
Locul 9 în clasamentul Shanghai al școlilor și departamentelor de științe sportive
QS: 92
Times Higher Education: 401 –500

CERCETARE PSIHOLOGICĂ
Clasament Shanghai: 201 –300
QS: 201 –250
Times Învățământ superior: 251 –300

COMUNICAȚII
Clasament Shanghai: 101 –150

MATEMATICĂ
Clasament Shanghai: 101 –150
QS: 451 –500

Mărturii studențești

Locații

  • Jyväskylän yliopisto

    Seminaarinkatu 15, 40014, Jyväskylän yliopisto

Întrebări