Keystone logo
University of Johannesburg MEng / MPhil în inginerie electrică și electronică (pe bază de cercetare)
University of Johannesburg

MEng / MPhil în inginerie electrică și electronică (pe bază de cercetare)

Johannesburg, Africa de Sud

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 40.802 / per year *

În campus

* studenți din țări din Africa: R2000.00 pe an | studenți de pe continente din afara Africii: R17000.00 pe an

Introducere

Scopul calificării este de a dezvolta un inginer cu abilități avansate în aplicarea științelor inginerie fundamentale și/sau proiectare și sinteză și principii conexe la problemele specifice ale societății în general. Unul dintre obiectivele principale ale acestui proces este de a dezvolta o capacitate avansată de a desfășura în mod independent cercetările fundamentale în inginerie. De asemenea, promovează o abordare a învățării pe tot parcursul vieții.

Motive pentru a studia la UJ

  • UJ oferă nu numai un program special numit First Year Experience pentru a ajuta studenții să se orienteze pe parcursul primului an, dar oferim și o experiență pentru studenți seniori care îi orientează spre locul de muncă!
  • Profită de oportunitatea de a participa la o varietate de sporturi și de a te antrena alături de olimpici și paralimpici pe terenuri, piste și terenuri de ultimă generație sau pur și simplu menține-te în formă participând la una dintre sălile de sport din fiecare dintre cele 4 campusuri ale noastre.
  • Faceți parte dintr-o universitate tânără, vibrantă și agilă, care reflectă și se adaptează cu ușurință la aspirațiile țării noastre, menținând în același timp relevanța globală prin numeroase parteneriate internaționale.
  • 178 Calificări respectate și acceptate la nivel internațional.
  • Alăturați-vă unei universități căreia îi pasă suficient de mult încât să fi strâns peste 300 de milioane de lei de la începutul anului 2016 pentru a sprijini campania Missing Middle. UJ se asigură, de asemenea, că peste 6 000 de studenți nevoiași au două mese sănătoase pe zi.
  • Studiați în vibrantul oraș de aur – centrul economic al Africii de Sud. Alăturați-vă unui grup vibrant, cosmopolit și progresist de studenți și cadre universitare în drum spre re-imaginarea viitorului!
  • UJ oferă o experiență uimitoare în campus, indiferent dacă locuiți într-una dintre reședința UJ, aparțineți unei case de zi sau dacă doriți doar să socializați la centrele studențești din toate campusurile.
  • Asigurăm sănătatea, siguranța și securitatea tuturor studenților noștri prin propriile noastre servicii de sănătate în campus și prin serviciile de protecție UJ.
  • Știați că în primii cinci ani de existență ai UJ și-a dublat producția de cercetare vizată și, până în prezent, continuă să doboare recorduri!

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări