Keystone logo
University of Johannesburg Master în managementul turismului și ospitalității (RD)
University of Johannesburg

Master în managementul turismului și ospitalității (RD)

Johannesburg, Africa de Sud

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 40.802 / per year *

În campus

* studenți din țări din Africa: R2000.00 pe an | studenți de pe continente din afara Africii: R17000.00 pe an

Introducere

Scopul Masterului în managementul turismului și ospitalității este de a dezvolta capacitatea studentului de a pune în discuție, analiza și interpreta problemele de management al turismului și ospitalității într-un context global, cu accent pe sectoarele specifice industriei. Acest scop este atins prin livrarea unei dizertații bazate pe cercetare la nivel de master, unde studentul va prezenta dovezi de cercetare științifică și capacitatea de a reflecta asupra contextului managementului turismului și ospitalității. Prin urmare, programul ajută la dezvoltarea profesională continuă a managerilor și liderilor în managementul turismului și ospitalității.

Motive pentru a studia la UJ

  • UJ oferă nu numai un program special numit First Year Experience pentru a ajuta studenții să se orienteze pe parcursul primului an, dar oferim și o experiență pentru studenți seniori care îi orientează spre locul de muncă!
  • Profită de oportunitatea de a participa la o varietate de sporturi și de a te antrena alături de olimpici și paralimpici pe terenuri, piste și terenuri de ultimă generație sau pur și simplu menține-te în formă participând la una dintre sălile de sport din fiecare dintre cele 4 campusuri ale noastre.
  • Faceți parte dintr-o universitate tânără, vibrantă și agilă, care reflectă și se adaptează cu ușurință la aspirațiile țării noastre, menținând în același timp relevanța globală prin numeroase parteneriate internaționale.
  • 178 Calificări respectate și acceptate la nivel internațional.
  • Alăturați-vă unei universități căreia îi pasă suficient de mult încât să fi strâns peste 300 de milioane de lei de la începutul anului 2016 pentru a sprijini campania Missing Middle. UJ se asigură, de asemenea, că peste 6 000 de studenți nevoiași au două mese sănătoase pe zi.
  • Studiați în vibrantul oraș de aur – centrul economic al Africii de Sud. Alăturați-vă unui grup vibrant, cosmopolit și progresist de studenți și cadre universitare în drum spre re-imaginarea viitorului!
  • UJ oferă o experiență uimitoare în campus, indiferent dacă locuiți într-una dintre reședința UJ, aparțineți unei case de zi sau dacă doriți doar să socializați la centrele studențești din toate campusurile.
  • Asigurăm sănătatea, siguranța și securitatea tuturor studenților noștri prin propriile noastre servicii de sănătate în campus și prin serviciile de protecție UJ.
  • Știați că în primii cinci ani de existență ai UJ și-a dublat producția de cercetare vizată și, până în prezent, continuă să doboare recorduri!

Admitere

Despre Școală

Întrebări