Keystone logo
University of Illinois at Chicago College of Urban Planning and Public Affairs

University of Illinois at Chicago College of Urban Planning and Public Affairs

University of Illinois at Chicago College of Urban Planning and Public Affairs

Introducere

Ce credem că facem?

Răspunsul scurt este că încercăm să facem locurile în care trăim mai bine pentru toată lumea. Acest lucru poate însemna lucruri diferite pentru oameni diferiți și, cu siguranță, există multe modalități de a face în acest sens. Și tocmai de aceea există un CUPPA UIC.

Analizăm istoria, teoria și practica de ce trăim unde facem și ce avem nevoie în locurile în care trăim. Adăugăm asta la noile noastre cercetări, date noi și informații noi. După aceea, ne amintim visele. Obținem creativitate și ne folosim imaginațiile. În cele din urmă, ne împărtășim munca noastră pentru a ajuta rezidenții să facă lucrurile cât mai corecte, să treacă prin momentele grele dacă și când se întâmplă și să fie prosperi.

Credem în misiunea noastră. Promovăm comunități juste, rezistente și viabile.

128612_rsz_mimi-thian-lp1akiuv3yo-unsplash.jpg

Suntem CUPPA.

Cele două programe de licență CUPPA au 130 de studenți. Cele cinci programe de absolvire au 375 de studenți. Asta înseamnă o atenție personalizată din partea facultății și a personalului din colegiu.

Treizeci și patru de membri ai facultății cu normă întreagă predă cursurile noastre de licență și absolvire. Membrii facultății adjuncte angajate special pentru expertiza lor într-un anumit subiect din regiunea metropolitană din Chicago sunt adăugate pentru subiecte de curs speciale.

Clădirea noastră proprie, Sala CUPPA se alătură cu sala noastră de artă și expoziție, care servește ca locuință pentru sălile noastre de clasă contemporane, îmbunătățite tehnologic. Clădirea noastră oferă, de asemenea, săli de întâlnire, laboratoare de calculator, saloane și spații de discuții pentru studenți 24 de ore din 24. În ultimele etape de finalizare, Sala CUPPA a fost renovată în valoare de peste 7 milioane de dolari.

Celebră diferențele noastre

Theodore Levitt a spus: „Nu trebuie să ne concentrăm pe diferențele dintre oameni, ci să căutăm comunitatea și asemănarea”.

Colegiul UIC de Urbanism și Afaceri Publice UIC este mândru de a fi o comunitate de studenți, personal și facultăți din întreaga lume. Într-adevăr, una dintre cele mai importante experiențe pe care le oferim studenților, personalului și facultății noastre este oportunitatea de a studia, învăța și lucra într-un mediu minunat divers.

Restricțiile recente la intrarea în SUA a imigranților și refugiaților din țările cu majoritate musulmană sunt în contradicție directă cu valorile de bază ale CUPPA de a încuraja diversitatea culturală și respectarea contribuțiilor individuale unice ale studenților, facultății și personalului nostru. Pentru toți studenții noștri documentați CUPPA, studenți străini, postdocuri, studenți în vizită, personal și facultate, vă rugăm să știți că prezența și succesul dvs. continuu este de cea mai mare importanță pentru Colegiu. Ne îmbogățiți foarte mult viața și suntem privilegiați și onorați să vă avem aici cu noi la UIC.

CUPPA rămâne angajat să promoveze dialogul motivat și discursul civil. Vom lucra cu dumneavoastră pentru a vă asigura că aveți spații sigure și acces complet la facultatea, personalul și administratorii din Colegiul de Urbanism și Afaceri Publice pentru a vă împărtăși îngrijorările, a pune întrebări sau a cere ajutor.

128605_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Sweet Home Chicago

Mândru de a face parte din regiunea Chicagoland

Situată în inima unuia dintre orașele globale ale lumii, Universitatea din Illinois din Chicago și Colegiul nostru de Urbanism și Afaceri Publice sunt o parte vitală a țesăturii educaționale, tehnologice și culturale din regiune.

Oameni reali trăiesc, studiază și lucrează în Chicago; Orașul nostru este cunoscut pentru istoria, rezistența și o locație excelentă în centrul țării. Nu suntem izolați la margini, ci cufundat complet în cultura cetățenilor din jurul nostru.

La CUPPA, lucrăm mână în mână cu orașul Chicago și regiunea înconjurătoare, care conține cele mai multe guverne locale din toate zonele de metrou din SUA. Suntem capabili să folosim capitalul intelectual în rândul facultății, studenților și studenților noștri, în beneficiul a tot ceea ce ne înconjoară și nu numai.

Locații

  • Chicago

    College of Urban Planning and Public Affairs 412 S. Peoria Street, CUPPA Hall, (MC 350), Chicago, Illinois 60607, , Chicago

Întrebări