Keystone logo
University of Hull

University of Hull

University of Hull

Introducere

University of Hull fost înființată în 1927, ceea ce ne face cea de-a 14-a cea mai veche universitate din Anglia. Cu o istorie mândră de excelență academică și de a crea și inspira cercetări care schimbă viața, oferim combinația perfectă de patrimoniu și tehnologie înaltă, totul într-un oraș studențesc prietenos și accesibil. (Numbeo.com decembrie 2020). Urmărind acum să devină carbon neutru până în 2027, marcând aniversarea a 100 de ani a lui Hull, viziunea lui Hull este să modeleze un viitor mai echitabil și mai luminos, neutru din punct de vedere al carbonului pentru toți.

Excelență în predare și cercetare

Hull a obținut un premiu de argint în cadrul Cadrului de Excelență în Predare a Guvernului (TEF 2018), care recunoaște excelența în predarea și învățarea în universitățile și colegiile din Marea Britanie și este specializată într-o gamă largă de cursuri postuniversitare de înaltă calitate și de cercetare postuniversitară.

Suntem în primele 50 de universități pentru puterea de cercetare (REF 2014) și incredibil de ambițioși în ceea ce privește agenda noastră de cercetare. Ne asumăm marile provocări globale - de la sănătate la habitate, de la alimente la inundații și de la lanțurile de aprovizionare la sclavie. Cele șapte institute de cercetare reunesc expertiză din toate colțurile universității, iar cercetătorii noștri colaborează cu parteneri cheie și părți interesate pentru a oferi cercetări care să beneficieze toată lumea și să formeze și să informeze politica viitoare.

Cu studenți din aproape 100 de țări din întreaga lume care aleg să studieze la Hull, suntem o instituție cu adevărat globală. Un impresionant 93,9% dintre absolvenții noștri intră la muncă sau studiază în decurs de 15 luni de la absolvire (absolvenți cu normă întreagă, statistici privind rezultatele absolvenților din învățământul superior, pentru anul universitar 2019/20, publicat de Agenția de Statistică a Învățământului Superior, iulie 2022.

Campus și viața de student

Am investit 300 de milioane de lire sterline în noi facilități, inclusiv o bibliotecă de talie mondială, o sală de concerte de ultimă generație cu 400 de locuri, cu studio și echipamente de înregistrare standard industriale, cazare studențească în campus și noi facilități sportive. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a studia, trăi și socializa - de la spații de lucru versatile la un serviciu de cariere premiat - totul pe un singur site. Uniunea noastră studențească găzduiește peste 85 de societăți și cluburi sportive.

De asemenea, suntem singura universitate care este partener oficial al echipei GB. Acest parteneriat exclusiv de șase ani va beneficia studenții noștri prin prezentarea de oportunități pentru proiecte de cercetare și întreprindere comune și oportunități de stimulare a carierei.

University of Hull","author_url":"","source":""}" />

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Suport pentru studenți

Vrem să vă atingeți potențialul maxim, așa că oferim o varietate de asistență în timpul petrecut cu noi.

Fiecare dintre studenții noștri este alocat unui supervizor personal pentru a se întâlni pe tot parcursul anului, care oferă sfaturi academice și sunt primul dvs. punct de contact pentru feedback și îndrumare. În timp ce echipa noastră de Servicii pentru studenți oferă sfaturi cu privire la aspecte precum sănătatea și bunăstarea, vizele și imigrația, banii și sprijinul pentru învățare - asigurându-vă că veți profita la maximum de tot ceea ce universitatea are de oferit.

Echipa noastră Student Futures vă ajută să vă concentrați pe viitor, încurajând și împuternicind indivizii să dezvolte abilități cheie pentru angajabilitate, precum și să ia și să implementeze decizii bine informate despre cariera lor și dezvoltarea profesională continuă. Aceasta include oportunități precum stagii și stagii de muncă. În ultimii ani au existat, de asemenea, oportunități prin intermediul programului nostru de stagii postuniversitare.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare variază în funcție de diferite cursuri și programe, aruncați o privire la cursul nostru pentru mai multe informații, precum și paginile noastre despre burse și burse și burse internaționale.

Cerințe de intrare

Acceptăm o serie de calificări internaționale, pentru a afla despre cerințele noastre de intrare, vizitați paginile de cursuri universitare și postuniversitare.

Dacă engleza nu este prima ta limbă și ai nevoie de mai mult sprijin înainte de a studia cu noi, oferim cursuri de pre-sesiune de limba engleză la diferite niveluri.

Dacă doriți mai multe informații despre acest program de la University of Hull vă rugăm să completați formularul și să citiți politica noastră de confidențialitate .

Locații

  • Hull

    Cottingham Road, HU6 7RX, Hull

Întrebări