Keystone logo
University of Holy Cross

University of Holy Cross

University of Holy Cross

Introducere

Situată pe malul de vest al râului Mississippi, la câteva minute de centrul orașului New Orleans, University of Holy Cross este una dintre cele mai unice experiențe educaționale din sud.

Universitatea a fost înființată în 1916 sub numele de Colegiul Maicii Domnului Sfânta Cruce, un minister al marianitei Sfintei Cruci, și a fost creată pentru a educa și pregăti profesorii pentru munca în numeroasele școli pe care marianiții le deschideau în sudul Louisianei. Legătura continuă a Universității cu credințele surorilor marianite și rădăcinile sale în educarea celor care în cele din urmă îi vor învăța pe alții fac parte din fundamentul care face experiența UHC atât de specială.

Pentru studenții noștri, acest lucru înseamnă clase mai mici, o atmosferă bazată pe credință și mai multă atenție personală din partea unei echipe generoase și receptive de profesioniști. Înseamnă colaborarea într-un mediu antreprenorial incitant, unde accentul este întotdeauna excelența. Înseamnă sprijinul unei facultăți și a unui personal plin de compasiune, grijuliu, dedicat tuturor pentru a vă asigura că profitați la maximum de experiența dvs. educațională.

În cele din urmă, înseamnă că părăsiți University of Holy Cross pregătită pentru viață.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • New Orleans

    Woodland Drive,4123, 70131, New Orleans

    Întrebări