Keystone logo
University of Hertfordshire MSc Turism Internațional, Ospitalitate și Managementul Evenimentelor
University of Hertfordshire

MSc Turism Internațional, Ospitalitate și Managementul Evenimentelor

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 13.950 *

În campus

* studenți internaționali cu normă întreagă, cu normă parțială 1160 GBP pe 15 credite / studenți din Marea Britanie cu normă întreagă 9450 GBP, cu jumătate de normă cu 790 GBP pe 15 credite / studenți UE cu normă întreagă 13950 GBP, cu normă redusă 1160 GBP

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

"Datorită pandemiei de Coronavirus în curs, examinările pot fi înlocuite cu o formă alternativă de evaluare în cursul anului universitar 2021/2022. Vă rugăm să consultați Specificațiile programului de pe aceste pagini pentru detalii suplimentare."

De ce să alegi Herts?

 • Acreditări din industrie : Universitatea este membră a Tourism Management Institute (TMI), Association of British Travel Agents (ABTA) și Association for Event Management Education (AEME).
 • Perspective de angajare : absolvenții lucrează ca manageri de relații cu clienții hotelieri, agenții de turism și personalul companiilor aeriene pentru organizații, inclusiv Four Seasons Hotels and Resorts, Expedia Group și TUI.
 • Flexibilitate : Aveți opțiunea de a finaliza cursul pe cale rapidă într-un an universitar sau de a finaliza în doi ani cu alegerea unui loc de muncă sau a unei cercetări avansate.

Acreditări profesionale

Universitatea este membru al Institutului de Management al Turismului (TMI), al Asociației Agenților de Turism Britanici (ABTA) și al Asociației pentru Educația în Managementul Evenimentelor (AEME).

Despre curs

M.Sc. Turismul internațional, ospitalitatea și gestionarea evenimentelor au fost concepute pentru a vă oferi abilitățile și cunoștințele îmbunătățite care sunt necesare pentru a sprijini luarea deciziilor cheie în turismul internațional, ospitalitatea și industriile de evenimente. Programul este susținut de o bază teoretică puternică într-o serie de contexte relevante pentru turism, ospitalitate și gestionarea evenimentelor în medii internaționale contemporane. O caracteristică distinctivă a acestui program este că vă oferă oportunități de a interacționa cu practicienii actuali din industrie și, prin urmare, vă permite să abordare practică.

Programul este oferit cu normă întreagă (modul 1 an) sau cu jumătate de normă (modul 2 ani). O nouă versiune sandwich este, de asemenea, oferită cu normă întreagă pe un mod de 2 ani. Programul sandwich necesită efectuarea cu succes a minimum 36 de săptămâni de stagiu de muncă cu normă întreagă. Aceasta este o experiență foarte valoroasă, care vă permite să vă familiarizați cu activitățile de zi cu zi ale afacerilor de turism, ospitalitate și evenimente și să vă folosiți inițiativa în abordarea problemelor mediului de lucru.

De ce să alegi acest curs?

 • Cursul vă oferă cunoștințe cuprinzătoare ale industriei turismului, ospitalității și evenimentelor.
 • Este livrat de o echipă de experți foarte renumită și de renume internațional, atât în ceea ce privește experiența lor managerială, cât și cunoștințele academice.
 • Oferă un echilibru între contribuțiile practice și cunoștințele academice pentru a sprijini absolvenții în viitoarele lor cariere în aceste industrii.
 • Oferă oportunități de interacțiune cu practicienii actuali din industrie.
 • Prezintă flexibilitate pentru a studia cu normă întreagă, cu jumătate de normă și oferă posibilitatea de a efectua un stagiu de muncă.

Experiența studenților

La University of Hertfordshire , dorim să ne asigurăm că timpul dvs. de studiu cu noi este cât mai liber de stres și plin de satisfacții. Oferim o serie de servicii de asistență, inclusiv; bunăstarea studenților, asistență academică, cazare și îngrijire a copiilor pentru a vă asigura că profitați la maximum de timpul dvs. la Herts și vă puteți concentra asupra studierii și distracției.

Informații suplimentare

 • Plasament sandwich sau studiu în străinătate anul: n / a
 • Aplicații deschise studenților internaționali și ai UE: Da

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master in Tourism & Hospitality Management
  • Barcelona, Spania
  • Munich, Germania
 • Master of Science in Hospitality Business Management
  • Rochester, Statele Unite ale Americii
 • De master în management de e-turism & venituri
  • Barcelona, Spania