Keystone logo
University of Hertfordshire Managementul lanțului de aprovizionare MSc
University of Hertfordshire

Managementul lanțului de aprovizionare MSc

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 13.950 *

În campus

* studenți internaționali cu normă întreagă, cu normă parțială 1160 GBP pe 15 credite / studenți din Marea Britanie cu normă întreagă 9450 GBP, cu jumătate de normă cu 790 GBP pe 15 credite / studenți UE cu normă întreagă 13950 GBP, cu normă redusă 1160 GBP

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

"Datorită pandemiei de Coronavirus în curs, examinările pot fi înlocuite cu o formă alternativă de evaluare în cursul anului universitar 2021/2022. Vă rugăm să consultați Specificațiile programului de pe aceste pagini pentru detalii suplimentare."

De ce să alegi Herts?

 • Acreditarea industriei: Acest curs îndeplinește standardele stabilite de Consiliul de Inginerie din Standardul pentru competențe profesionale de inginerie din Marea Britanie (UKSPEC).
 • Perspective de angajare: Absolvenții noștri lucrează ca analiști ai lanțului de aprovizionare, ofițeri ai achizițiilor și manageri ai lanțului de aprovizionare pentru organizații, inclusiv GSK, Tesco și DHL.
 • Conexiuni cu industria: Beneficiați de conexiunile noastre puternice cu Samsung, BAE și Leonardo, care susțin proiecte de cursuri, discuții din industrie și oportunități de plasare profesională.

Despre curs

Există o nevoie crescută de gestionare profesională a achizițiilor și a gestionării lanțurilor de aprovizionare pentru a se asigura că întreprinderile sunt capabile să aibă succes și să ofere clienților lor. Școala de inginerie informatică a dezvoltat acest program unic pentru a vă ajuta să dezvoltați o gamă largă de abilități pentru cariera aleasă, asigurând succesul în orice sector în care decideți să lucrați.

De ce să alegi acest curs?

Veți dezvolta abilități și avansarea cunoștințelor în domeniile largi ale afacerii pentru a vă permite să dezvoltați abilități transferabile în toate domeniile. Domeniile includ gestionarea operațiunilor, cercetarea operațiunilor, achizițiile și gestionarea lanțului de aprovizionare, controlul financiar, sistemele informaționale de fabricație, strategia de fabricație; aspectele juridice ale lanțului de aprovizionare; și managementul resurselor umane.

Vă veți concentra pe o combinație de lucrări practice și studii de caz, inclusiv analiza și sinteza, contribuția la rentabilitate, înțelegerea achizițiilor, achizițiilor și logisticii. Acesta va promova revizuirea și analiza critică a valorii strategice, a achizițiilor și a gestionării lanțului de aprovizionare.

Experiența studenților

La University of Hertfordshire , dorim să ne asigurăm că timpul dvs. de studiu cu noi este cât mai liber de stres și plin de satisfacții. Oferim o serie de servicii de asistență, inclusiv; bunăstarea studenților, asistență academică, cazare și îngrijire a copiilor pentru a vă asigura că profitați la maximum de timpul dvs. la Herts și vă puteți concentra asupra studierii și distracției.

Informații suplimentare

 • Plasament sandwich sau studiu în străinătate anul: n / a
 • Aplicații deschise studenților internaționali și ai UE: Da

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MSc in Operations, Project and Supply Chain Management
  • Manchester, Regatul Unit
 • Master în management durabil și impact social
  • Paris, Franţa
 • Master în managementul calității mediului
  • Wrocław, Polonia