Keystone logo
University of Helsinki Master în Ecologie și Biologie Evoluționară
University of Helsinki

Master în Ecologie și Biologie Evoluționară

Helsinki, Finlanda

2 Years

Engleză, Finlandeză, Suedez

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 18.000 / per year *

În campus

* pentru țările din afara UE/SEE

Introducere

Ce specii sunt capabile să se adapteze schimbărilor de mediu?

Ecologia și biologia evolutivă oferă o perspectivă asupra biologiei de la nivelul genelor până la comunitățile de specii. În programul de Master în Ecologie și Biologie Evoluțională, vă familiarizați cu o mare varietate de subiecte în trei domenii: ecologie, biologie evolutivă și biologie de conservare.

Programul este divers și multidisciplinar. Veți participa la cursuri, la cursuri de laborator și de formare pe calculator, la seminarii interactive și la vizite de studiu. Cursurile de teren variază de la regiunea subarctică nordică până la pădurile tropicale. Beneficiați, de asemenea, de centrele de excelență în domeniul biologiei metapopulațiilor și al interacțiunilor biologice care se află în cadrul departamentului.

Studiu

Ecologia și biologia evolutivă oferă o perspectivă asupra biologiei de la nivelul genelor până la comunitățile de specii.

Puteți alege studii din oricare dintre aceste domenii, precum și din alte programe de masterat. Programul este diversificat și multidisciplinar: predarea se face prin cursuri, cursuri de laborator și de instruire pe calculator, seminarii interactive, vizite de studiu și cursuri de teren. Expertiza noastră vastă se extinde de la ecologia moleculară la biologia populațiilor și a comunităților.

Programul nostru vă oferă o gamă largă de opțiuni: biologie evoluționistă sau genetică pentru cei interesați de genetica ecologică și genomică, precum și posibilitatea de a profita de laboratorul de ecologie moleculară și sistematică de înaltă calitate; biologie de conservare pentru cei interesați de problemele de mediu regionale sau globale; și abilități de modelare ecologică pentru cei interesați de biologia computațională. Formarea noastră oferă, de asemenea, ecologie comportamentală.

Ce este ecologia și biologia evolutivă (EEB)?

Faceți cunoștință cu structura programului BEE într-o formă compactă.

Această prezentare Prezi reunește informații cheie de pe mai multe site-uri web într-un format vizual.

Studenții și viața studenților

Viața studențească și, în special, cultura organizațiilor studențești este extrem de bogată și diversă în Finlanda. De asemenea, la Universitatea din Helsinki, comunitatea studențească este foarte activă.

Peste 250 de organizații studențești funcționează în cadrul Uniunii Studenților de la Universitatea din Helsinki (HYY), de la organizații ale facultăților și ale disciplinelor la organizații politice și sociale, de la coruri și orchestre la cluburi sportive și de jocuri. Activitățile lor includ sărbătoriri aniversare, cine academice, evenimente culturale, întâlniri și excursii.

Ca student și membru al Uniunii Studenților (HYY), aveți dreptul la multe beneficii și servicii. De exemplu, locuințe accesibile pentru studenți, servicii medicale de bază, facilități sportive și mese la prețuri de student. De asemenea, primiți numeroase reduceri, de exemplu la taxele de transport public din toată țara.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Chat with students

Întrebări