Keystone logo
University of Hamburg - School of Integrated Climate and Earth System Sciences SICSS

University of Hamburg - School of Integrated Climate and Earth System Sciences SICSS

University of Hamburg - School of Integrated Climate and Earth System Sciences SICSS

Introducere

Școala de Științe Integrate ale Climei și Sistemului Pământului

SICSS a fost înființată în 2008 ca școală absolventă a Clusterului de Excelență „Analiza și Predicția Sistemelor Climatice Integrate (CliSAP)”, în perioada 2007-2018. Primii noștri candidați la doctorat și-au început proiectele ca membri SICSS în 2008, iar primii noștri studenți la master s-au înscris în octombrie 2009. De atunci SICSS a crescut foarte repede!

Astăzi, găzduim permanent aproximativ 75 de doctoranzi și aproximativ 45 de studenți la master. Din vara anului 2019, SICSS se ocupă de toate etapele incipiente ale carierei. Pe lângă programul de master și doctorat, suntem responsabili și pentru un program post-doctorat și pentru toate problemele de gen, legate de sprijinul în carieră timpurie.

Educație și cercetare interdisciplinară în SICSS

SICSS înseamnă educație interdisciplinară și orientată spre cercetare în Știința Pământului și a Sistemului Climatic. SICSS leagă studenți și candidați de diferite medii științifice și expertize și permite o educație integrată, inovatoare. SICSS te pregătește pentru a lucra ca expert în diverse domenii ale schimbărilor climatice: ca cercetător în domeniile științelor naturale, sociale și economice, ca consultant sau ca expert în organizații naționale și internaționale. Nivelul înalt al cercetării disciplinare și interdisciplinare, sprijinul și supravegherea individuală și atmosfera internațională la SICSS reprezintă fundalul inspirator al programului nostru.

Toate programele noastre încep cu un curs introductiv care oferă o imagine de ansamblu bazată pe experți asupra disciplinelor care se ocupă de științele climatice. Cunoștințele interdisciplinare dobândite în cadrul acestor cursuri sunt completate cu cursuri privind abilitățile de cercetare specifice necesare pentru o carieră în știința Pământului și a Sistemului Climatic. Aceasta include abilități de scriere științifică, prezentare sau conducere. Alte cursuri de abilități de cercetare sunt dedicate programării, limbajelor de calculator, instrumentelor de modelare sau vizualizării. Cursurile de competențe de cercetare sunt completate cu cursuri de bună practică științifică și formare interculturală.

Locații

  • Hamburg

    School of Integrated Climate System Sciences Universität Hamburg Grindelberg 5 20144 Hamburg Germany, , Hamburg

Întrebări