Keystone logo
University of Guyana

University of Guyana

University of Guyana

Introducere

Campusul din Turcia

University of Guyana este singura instituție națională de învățământ superior University of Guyana . A fost înființată în aprilie 1963 cu următoarea misiune: "Descoperirea, generarea, diseminarea și aplicarea cunoștințelor de cea mai înaltă calitate pentru serviciul comunității, națiunii și a întregii omeniri într-o atmosferă de libertate academică care permite libertatea și anchetă critică ". A început operațiunile în octombrie aceluiași an la Colegiul Queens, școala secundară a națiunii, înainte de a se deplasa la campusul din Turcia în 1970. La început, programele erau limitate la arte, științe naturale și științe sociale . A fost înființată o Facultatea de Educație în 1967, urmată de Facultatea de Tehnologie din 1969, Institutul pentru Învățământ la Distanță și Continuă (IDCE), a început ca unitate extra-murală, în 1975 Facultățile de Agricultură (1977) și Științe ale Sănătății (1981), acesta din urmă fiind un rezultat al științelor naturale.

O unitate forestieră a fost înființată în 1987 și ulterior a devenit parte a Facultății de Agricultură, iar în 2003 facultățile de artă și învățământ au fuzionat pentru a deveni Școala de Educație și Științe Umaniste. În plus, la începutul mileniului a apărut formarea Școlii de Științe a Pământului și a Științelor de Mediu (SEES), născută din fuziunea Departamentului de Geografie și a Unității de Studii de Mediu. De asemenea, au fost create Centrul pentru biodiversitate, care este relevant pentru activitățile desfășurate de SEES și Facultatea de Agricultură și Silvicultură și un Centru de Tehnologia Informației (CIT), care deservește întreaga universitate. University of Guyana sa extins în 2000, cu adăugarea Campusului Tain din Berbice. (În octombrie 2016, ca parte a unei reorganizări mai largi, SEES a fost transformată în Facultatea de Pământ și Studii de Mediu, cu un decan ca șef universitar și administrativ al unității.)

University of Guyana oferă acum peste 60 de programe universitare și postuniversitare (postuniversitare), inclusiv în științe naturale, inginerie, studii de mediu, silvicultură, urbanism și management, studii turistice, educație, artă creativă, economie, și Nursing. Sunt disponibile mai multe programe online, precum și cursuri extra-murale prin IDCE la patru locații - în orașul Georgetown și în orașele Anna Regina, Essequibo, Regiunea 2; Linden, de Sus, Demerara, Regiunea 4; și New Amsterdam, Berbice, Regiunea 6. Instituția are o înscriere în anul 2016 de aproximativ 8.000 de studenți și a absolvit mai mult de 20.000 de studenți care au parcurs cariere de succes la nivel local, regional și internațional în toate domeniile profesionale de cercetare. De asemenea, universitatea contribuie în mod semnificativ la sectoarele public și privat și la economia națională.

Universitatea oferă certificat, diplomă, diplomă de licență, diplomă de licență, diplomă postuniversitară și programe de studii profesionale. Aceste programe sunt livrate prin următoarele șapte unități organizaționale, numite Facultăți, fiecare fiind condusă de un decan: Agricultură și Silvicultură; Studii privind Pământul și Mediul; Educație și științe umane; Științe ale sănătății, cu o Școală de Medicină; Stiintele Naturii; Stiinte Sociale; și tehnologie. Cea mai mare unitate este Facultatea de Științe Sociale, cu următoarele șapte departamente: Studii de afaceri și management; Centrul de Studii de Comunicare; Economie; Afaceri guvernamentale și internaționale; Studii postuniversitare; Lege; și sociologie. Departamentul de Studii de Afaceri și Management, cea mai mare unitate din cadrul Facultății de Științe Sociale, oferă trei programe; Contabilitate, Bancar și Finanțe și Marketing. De asemenea, are aproximativ 1500 de studenți, cel mai mare grup unic din cadrul Facultății de Științe Sociale și 15 de facultăți (10 cu normă întreagă și 5 cu frecvență redusă). Mai mult decât atât, gestionează în comun licențiate Commonwealth of Learning Master în Administrarea Afacerilor și Afaceri Publice (CMBA / PA).

Locații

  • Georgetown

    Turkeyen Campus, Georgetown, , Georgetown

Întrebări