Keystone logo
© The University of Fredericton
University of Guelph – Gordon S. Lang School of Business and Economics

University of Guelph – Gordon S. Lang School of Business and Economics

University of Guelph – Gordon S. Lang School of Business and Economics

Introducere

Despre universitate

"Avem ocazia și responsabilitatea de a îmbunătăți viața indivizilor, a comunităților noastre și a lumii din jurul nostru. Asta este important. E interesant. Să luăm ce este mai bun despre Universitatea din Guelph și să-l împărtășim în întreaga lume. "

Președintele Franco Vaccarino.

Universitatea din Guelph este ca nici o altă universitate din Canada. În cercetarea intensivă și centrată pe cursanți, campusurile noastre acoperă noduri urbane și comunități rurale. Suntem cunoscuți pentru excelență în domeniul artelor și științelor și pentru angajamentul nostru față de dezvoltarea gânditorilor excepționali și a cetățenilor angajați.

U din G are 29.507 de studenți universitari și absolvenți în campusurile noastre din Guelph, Toronto și Ridgetown, inclusiv 1.400 de studenți internaționali din peste 120 de țări.

Mai mult de 150 de ani de la lansarea colegiilor noastre fondatoare și mai mult de 50 de ani de la înființarea Universității Guelph, acum avem peste 173 000 de absolvenți care trăiesc în 160 de țări.

Studenții, facultatea și personalul nostru desfășoară activități de cercetare activă și exercită creativitate într-o serie de discipline - științe fizice și de viață, arte și umaniste, științe sociale, afaceri, științe agricole și veterinare.

Cunoscut pentru campusurile sale frumoase, în condiții de siguranță și cultura primitoare, de susținere, U of G îmbină arhitectura istorică și modernă cu tehnologia de vârf.

Mediile noastre de viață și de învățare încurajează explorarea și schimbul interdisciplinar de idei noi, critice pentru provocările întâlnite de lumea noastră mai complexă și interconectată.

Cercetătorii și cercetătorii din facultate oferă studenților oportunități de cercetare inovatoare, în laboratoare, studiouri de artă, biblioteci și în domeniu.

Angajamentul studentului este fundamental pentru învățarea și cercetarea la U de G. Orientându-ne pe "întregul student", îi oferim absolvenților de la Universitatea Guelph instrumentele și abilitățile necesare pentru a face o diferență în lumea noastră din ce în ce mai schimbătoare.

La Guelph, transformăm cunoașterea în acțiune.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Guelph

    50 Stone Rd E, Guelph, ON N1G 2W1, Canada, , Guelph

    Întrebări