Keystone logo
University of Groningen Master în Managementul Lanțului de Aprovizionare
University of Groningen

Master în Managementul Lanțului de Aprovizionare

Groningen, Ţările de Jos

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.314 / per year *

În campus

* Studenți din UE / SEE: 2168 EUR | studenți din afara UE / SEE: 15900 €

Introducere

V-ați întrebat vreodată cum sunt livrate atât de repede produsele pe care le comandați? Cum sunt companiile capabile să își gestioneze serviciile și operațiunile atât de ușor, împreună cu furnizorii lor? Răspunsul constă în gestionarea durabilă, inovatoare, fiabilă și eficientă a lanțului de aprovizionare.

Masterul nostru în cercetare în managementul lanțului de aprovizionare vă va oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni un expert într-o disciplină esențială pentru succesul afacerilor atunci când operați pe piețele locale, naționale și globale actuale.

Programul din Groningen este unic prin faptul că abordează toată gama de lanțuri de aprovizionare în cadrul tuturor tipurilor de organizații (producție, distribuție și servicii). Veți câștiga abilitățile manageriale și analitice necesare pentru a vă concentra pe proiectarea, integrarea și coordonarea lanțurilor de aprovizionare la mai multe niveluri, aducând soluții inovatoare și dinamice acestui mediu de afaceri rapid. Programul oferă, de asemenea, acces la numeroși profesioniști din diferite sectoare, în completarea perspectivelor actuale și viitoare predate la cursuri. Colaborăm cu companii pentru prelegeri de invitați, vizite de companie, stagii, evenimente de carieră, studii de caz și atribuții de teză.

Prin selecția cursurilor elective, vă puteți concentra asupra lanțurilor de aprovizionare în contexte specifice, de exemplu în industria energetică, a asistenței medicale sau a proceselor. Programul oferă în plus oportunitatea de a se concentra asupra domeniului Energy Focus. La sfârșitul studiilor, veți primi un master în managementul lanțului de aprovizionare de la University of Groningen , una dintre școlile de afaceri de top din Europa.

De ce să studiezi acest program în Groningen?

Programul este un amestec unic de învățare academică riguroasă și aplicabilitate practică. Înveți cum să proiectezi, să coordonezi și să controlezi întregi lanțuri de aprovizionare. Veți învăța să diagnosticați problemele de decizie în lanțul de aprovizionare și să propuneți, să implementați și să evaluați soluții eficiente.

Acesta este un program acreditat la nivel internațional, care asigură o educație de înaltă calitate care îndeplinește atât standardele AACSB, cât și standardele EQUIS, la care doar 1% din universități ajung la nivel mondial.

Cercetare

Legarea educației de cercetare și pregătirea carierei.

Educația noastră este puternic înrădăcinată în practica de afaceri și în societate. De asemenea, de la începutul programului de licență se acordă atenție cercetării academice și dezvoltării preprofesionale. Întrucât o minte analitică și critică și capabilitățile de rezolvare a problemelor sunt calități importante în orice carieră aspirează studenții noștri.

În colaborare cu parteneri externi, desfășurăm proiecte de cercetare privind (e) logistica, asistența medicală și lanțurile de aprovizionare cu servicii, reziliența, logistica portuară, transportul, tranziția energetică, aprovizionarea durabilă cu energie, logistica orașului și livrările de ultimul kilometru și durabile logistică. Exemple de proiecte pot fi văzute la Centrul nostru de cercetare pentru excelență operațională (COPE).

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Acreditări

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Chat with students

Întrebări