Keystone logo
University of Groningen MA Relații Internaționale și Organizații Internaționale
University of Groningen

MA Relații Internaționale și Organizații Internaționale

Groningen, Ţările de Jos

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

01 Sep 2024

EUR 2.530 / per year *

În campus

* 2530 € (studenți din UE/SEE) | 18700 € (studenți din afara UE/SEE)

Introducere

O singură lume, 7 miliarde de oameni, 193 de state suverane, peste 600 de organizații (non-)guvernamentale, sute de multinaționale, toate implicate în procese complexe de dezintegrare/integrare, cooperare și conflict.

Relațiile internaționale, ca disciplină, au aproape un secol de existență. Există diferite interpretări cu privire la originile sale, dar, în general, RI au apărut ca răspuns la consecințele politicii de putere în Europa, care au culminat cu Primul Război Mondial, și ca răspuns la întrebări specifice de cercetare din cadrul științelor politice. RI în Europa a început ca un proiect interdisciplinar, iar RI în Groningen urmează în continuare această tradiție.

Relații internaționale și organizare internațională, o componentă a masterului în relații internaționale, oferă un studiu cuprinzător în teorie și practică. Până în prezent, IRIO utilizează un model de "autoservire". Pe lângă cursul obligatoriu de teorie avansată și teza de masterat, puteți selecta din seminariile de cercetare și capita specializate în cinci domenii esențiale ale Relațiilor Internaționale: Securitate internațională, Economie politică internațională, Integrare europeană, Geopolitică & Conectivitate și Studii est-asiatice. În plus, pentru a vă pregăti pentru o carieră internațională, puteți organiza un plasament într-o organizație publică sau privată din domeniul relațiilor internaționale, unde vă puteți aplica cunoștințele și competențele într-un mediu "în timp real".

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Chat with students

Întrebări