Keystone logo
University of Gibraltar

University of Gibraltar

University of Gibraltar

Introducere

Misiunea noastră

Misiunea principală a Universității este să răspundă nevoilor actuale ale societății, precum și să contureze evoluția personală și profesională prin urmărirea educației, formării și cercetării.

Se angajează în predarea și învățarea de înaltă calitate, în cercetarea de vârf a lumii, în libertatea academică, precum și în dezvoltarea durabilă a Gibraltarului și a regiunii. Parteneriatele cu afaceri, guvernul, fundațiile caritabile, instituțiile medicale și instituțiile de învățământ se află în centrul misiunii Universității.

128663_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

"Suntem un nou tip de universitate. Ambițios și adaptabil, construim o instituție care creează o oportunitate pentru studenții noștri, absolvenți și pentru cei care lucrează cu noi ", a spus profesorul Catherine Bachleda, vicepreședinte interimar la University of Gibraltar

 • Dimensiuni mici de clasă: Suntem mândri de dimensiunea noastră. Fiind o mică universitate ne permite să oferim studenților noștri o experiență de învățare care nu este a doua. Dimensiunile noastre de clasă mai mică permit o abordare mai personală a predării și vă oferă spațiu pentru a explora într-adevăr un subiect. Veți fi mai mult decât un alt student, veți fi o parte importantă a comunității UniGib.
 • Activitățile extra-școlare: În timp ce sunteți student, este vorba despre studiind, de asemenea, despre distracție, construirea de prietenii și participarea la noi experiențe. Indiferent dacă vă aflați în aventură, istorie, sport, natură, muzică live, viața de noapte sau pur și simplu vă bucurați de o zi la plajă, Gibraltar are totul. Comunitatea multiculturală și primitoare, diversă, îl face un loc cu adevărat unic de trăit și explorat.
 • Facilități la marginea distanței: Campusul Europa Point este situat la cel mai sudic punct al orașului Gibraltar și dispune de facilități de ultimă oră menite să îmbunătățească și să vă îmbogățească experiența de învățare. Găzduit într-un armuriu victorian, campusul îmbină caracteristici istorice unice cu arhitectura modernă și cele mai noi tehnologii pentru a crea spații speciale pentru a vă susține învățarea.
 • Gibraltar este campusul tău: economia vibrantă a Gibraltarului și locația unică la o răscruce de drum cultural, istoric și biogeografic, îl fac locul perfect pentru a face legături, a câștiga experiență semnificativă în industrie și a adăuga un punct unic de referință pentru studiul tău. Istoria bogată a sa, împreună cu o comunitate dinamică de "can-do", oferă un mediu primitor, sigur și deschis în care să înveți și să trăiești.
 • Impactul internațional: Rețeaua și influența noastră se extind mult dincolo de Gibraltar. În calitate de student, puteți accesa o comunitate internațională de experți, asociații și instituții care vor avea un impact pozitiv asupra studiului. Pe lângă faptul că beneficiați de legături academice puternice, puteți beneficia și de ecosistemul vibrant al Gibraltarului din mediul internațional. Unele dintre cele mai importante companii din lume operează din Gibraltar, ceea ce înseamnă că nu veți avea niciodată ocazii de a ieși și de a vă conecta.
 • Pregătirea la locul de muncă: Angajamentul și dezvoltarea profesională se află în centrul a ceea ce facem. Vrem să dezvoltăm absolvenți care sunt pregătiți pentru locul de muncă, astfel că am construit relații cu industria la nivel local și internațional. Majoritatea tutorilor și lectorilor noștri practică profesioniști din industrie, experiența lor "vie" a standardelor din industrie se traduce în abordarea lor și îi ajută pe studenții noștri. Locațiile de plasare se desfășoară pe parcursul cursurilor noastre universitare, ceea ce înseamnă că veți obține abilitățile și experiența necesare pentru a obține un loc de muncă atunci când absolviți.
 • Cercetări importante: cercetarea noastră acoperă teme generale din Gibraltar și / sau din Marea Mediterană. Cele două institute de specialitate, Institutul pentru Studii Gibraltar și Mediteraneene și Institutul de Științe ale Vieții și Pământului sunt sucursale vitale pentru comunitatea noastră de cercetare, oferind suport și cunoștințe de specialitate la mai multe campusuri asociate, inclusiv Biblioteca Garrison, Muzeul Gibraltar, și Grădina botanică din Gibraltar.

128667_photo-of-woman-using-laptop-3194518.jpg

Caracteristici Campus

Facilități de ultimă oră: Campusul nostru Europa Point este situat în cel mai sudic punct al Gibraltarului și oferă facilități de ultimă generație concepute pentru a vă îmbunătăți și îmbogăți experiența de învățare. Găzduit într-o armurerie victoriană, campusul îmbină caracteristici istorice unice cu arhitectura modernă și cele mai noi tehnologii pentru a crea spații personalizate pentru a vă sprijini învățarea.

  Locații

  • Gibraltar

   University of Gibraltar Europa Point Campus Gibraltar GX11 1AA, GX11 1AA, Gibraltar

  Întrebări