Keystone logo
University of Georgia - Franklin College of Arts and Sciences

University of Georgia - Franklin College of Arts and Sciences

University of Georgia - Franklin College of Arts and Sciences

Introducere

Inima mediului de învățare a artelor liberale din cadrul UGA, Colegiul de Arte și Științe Franklin oferă instruire în fiecare disciplină clasică și toate ramurile cercetării empirice. Abilitățile de gândire critică, de la limbi străine și literatură la științe biologice, construiesc fundația pentru fiecare profesie, deoarece le dau studenților puterea să fie cetățeni informați și implicați.

Primele clase au fost predate în 1801, iar în 1806, prima clădire permanentă din cărămidă a fost construită și numită Franklin College în onoarea lui Benjamin Franklin. Astăzi, acea clădire este cunoscută sub numele de Old College, iar cercetarea, bursele și producția creativă de către studenții și profesorii Franklin în programe de peste 80 de grade stabilesc ritmul pentru un mediu de învățare dinamic la instituția emblematică a statului.

Fapte

Selecția cursurilor

Cele 30 de departamente ale noastre oferă cursuri într-o mare varietate de cariere și vocații, iar cursurile noastre introductive îndeplinesc cerințele pentru a susține toate programele academice la UGA.

De ore de credit

Franklin College produce în mod regulat aproape jumătate din totalul orelor de credit câștigate la universitate.

Multilingv

Membrii facultății noștri oferă instruire în 23 de limbi, inclusiv arabă, chineză, franceză și multe altele.

Capacitate

Cele 30 de programe, centre și institute ale lui Franklin folosesc expertiza multidisciplinară în campusul UGA pentru a construi capacitatea de cercetare și oportunități de instruire.

Viziune, valori și misiune

Viziune

Realizarea puterii artelor și științelor liberale de a modela leadershipul global și binele mai mare într-un viitor durabil.

Valori și misiune

Franklin College educă cei mai buni studenți din toate mediile. Oferim o educație riguroasă și relevantă pentru o gamă diversă de studenți, extinzând perspectivele pentru a construi încrederea și caracterul pe măsură ce studenții se angajează în puterea cunoașterii, pregătindu-i pentru contribuții de durată în Georgia și în lume.

Franklin College cultivă creativitatea și implică viața minții. Predarea într-o diversitate de discipline, artele plastice și artele spectacolului, alături de artele și științele liberale tradiționale, ne aprofundează înțelegerea despre lumea noastră, istoriile și culturile noastre; stimulează gândirea critică și empatia ca mijloc de înțelegere a complexității naturii și de a imagina noi sisteme și tehnologii; și îmbogățește comunitățile din campus, din statul Georgia și din întreaga lume.

Franklin College investește în cercetare și instruire pentru a înțelege și a îmbunătăți lumea. Savanții din fiecare disciplină modelează viitorul. Creativitatea și gândirea critică alimentează soluții locale, regionale și globale – și informează generațiile viitoare cu responsabilitate, generozitate și deschidere.

Colegiul Franklin ne îmbunătățește lumea. Absolvenții noștri implică o mentalitate globală la scară umană, de la comunitățile rurale la mediile urbane; cercetarea noastră are un impact direct asupra politicii publice și a serviciilor oferite societății; iar studenții și profesorii noștri contribuie la comunitățile locale și globale prin servicii de învățare și parteneriate, câștigând prin dăruire, învățând prin participare.

Franklin College pregătește următoarea generație de lideri globali. Pregătim studenții UGA cu cunoștințele și integritatea necesare pentru o conducere responsabilă de stat, națională și internațională, cu puterea expertizei interdisciplinare și necesitatea colaborării. Alinierea pregătirii pre-profesionale cu predarea limbilor străine, studiile de zonă și etnice, studiile în străinătate și schimburile internaționale de studenți și parteneriatele de cercetare universitare au un impact durabil din diversele perspective naționale și internaționale ale facultății noastre de clasă mondială.

Academicienii

Programe academice largi

Colegiul Franklin de astăzi cuprinde 30 de departamente în cinci divizii: Arte Plastice, Științe sociale, Științe biologice, Științe fizice și matematice și Științe umaniste. Primele cinci cele mai populare specializări de licență la UGA - Biologie, Psihologie, Engleză, Artă, Istorie - toate sunt găzduite în Franklin College. Pe lângă educarea mai multor studenți decât orice colegiu din campus, Franklin College oferă 84 de diplome și certificate postuniversitare în 42 de domenii de studiu.

Specializări și grade

Colegiul de Arte și Științe Franklin este portalul către o experiență universitară de neuitat. Studenții pot alege dintre mai mult de 80 de programe de licență în 60 de unități.

Unitățile noastre academice

Franklin College este cel mai vechi, cel mai mare și cel mai divers colegiu din punct de vedere academic de la Universitatea din Georgia. Programele noastre educaționale și de cercetare cuprind întregul spectru de discipline din arte, științe umaniste, fizice, matematice, biologice și științe sociale.

Recrutarea Facultăților

Colegiul de Arte și Științe Franklin oferă o educație riguroasă pentru o gamă diversă de studenți cu rezultate înalte de la UGA, ceea ce înseamnă în mod necesar atragerea de cadre facultăți excepționale din Statele Unite și din întreaga lume.

Pentru a ne aprofunda înțelegerea lumii noastre, a istoriilor și a culturilor noastre, Colegiul investește în instruirea în fiecare disciplină pentru a promova o mentalitate globală care este, de asemenea, adaptată la scara umană. Cercetarea noastră are un impact direct asupra politicii publice și discursului. Iar studenții și profesorii noștri contribuie la comunitățile locale și globale prin învățare-serviciu și parteneriate - câștigând prin dăruire, învățând prin participare.

Statistică

Înscriere

 • Licență: 9.542
 • Absolvent/Profesional : 1.842
 • Total: 11.384

Numărul Facultății

 • 860 normă întreagă;
 • 630 titularizat sau titularizare-track.

  Caracteristici Campus

  Găzduit în Rutherford Hall recent renovat, Franklin Residential College sau „FRC” este prima comunitate rezidențială a UGA. Unic pentru FRC, o familie de personal locuiește în Rutherford, care găzduiește în mod regulat studenți în casele lor pentru evenimente intelectuale, sociale și culturale. Sub îndrumarea directorului nostru de facultate, FRC este o reședință guvernată de studenți, modelată după colegiile rezidențiale găsite la multe instituții Ivy League pentru a da senzația unui colegiu mic într-o universitate mare. De-a lungul a aproape 20 de ani de existență, FRC a devenit acasă pentru mii de studenți, acceptând o combinație de studenți din primul an până la seniori în program în fiecare an. Studenții cu orice specializare sau minor în cadrul Colegiului de Arte și Științe Franklin pot aplica pentru a se alătura FRC.

  Evenimentele planificate pentru 2021-22 includ proiecte de servicii, evenimente academice, întâlniri sociale și întoarcerea călătoriei noastre de vacanță de toamnă pe Insula Sapelo.

   Statistica absolvenților

   Locații

   • Athens

    346 Brooks Hall, University of Georgia, GA 30602, Athens

    Întrebări