Keystone logo
University of Fribourg - Department of Medicine

University of Fribourg - Department of Medicine

University of Fribourg - Department of Medicine

Introducere

Universitatea din Fribourg este un loc în care învățarea, cercetarea, ocuparea forței de muncă și toate evenimentele se întâmplă în același timp. forța sa inovatoare ea un venit important în viața comercială și culturală a regiunii face. Din moment ce atrage studenți și cercetători din fiecare parte din Elveția și din întreaga lume, care le-a modelat viața în orașul bilingv din Fribourg, deoarece a fost fondată în 1889. Gama larga de oferte de curs, împreună cu dimensiunile sale confortabile, face la Universitatea din Fribourg un loc în care contactele interdisciplinare și personale sunt la ordinea zilei.

Mai multe limbi și personale Universitatea din Fribourg cuprinde cinci facultăți în cazul în care oamenii de studiu, predau și pentru cercetare. Acestea sunt Arte și Umanistice, Științe, Economie și Științe Sociale, Drept și Teologie. Precum și acestea există numeroase institute și centre de excelență interdisciplinare. Cei aproximativ 10.000 de elevi din licență, masterat și programe de doctorat primesc de primă clasă suport personal de la peste 800 de profesori, lectori și asistenți de cercetare. contact personal în procesul de învățare și predare Un accent deosebit este pus pe contactul direct între cadrele didactice și studenții pentru că noi credem că acest lucru este modul optim de a continua dezvoltarea fiecărui individ.

Studii bilingve: unic în Europa Ca singura universitate bilingvă din Elveția, Universitatea din Fribourg oferă o gamă largă de cursuri de studiu în limba franceză, germană sau ambele. Există, de asemenea, o serie de cursuri cu un aspect internațional, care sunt oferite în limba engleză. Limbile nu sunt numai studiate aici, dar ele fac parte din viața de zi cu zi în cadrul comunității universitare.

Centrele de excelență Cu munca lor în centrele de excelență și la proiecte de cercetare, cercetătorii noștri dedicați contribuie în mod continuu la extinderea orizontului de cunoștințe în toate disciplinele. În acest sens, atenția lor este în mod constant axat pe rezolvarea provocărilor actuale și viitoare ale societății. Universitatea din Fribourg se bucură, de asemenea, o excelenta reputatie internationala in domeniul cercetarii. Pe langa numeroase proiecte de cercetare finanțate de SNSF, Universitatea găzduiește un Centru National de competenta in cercetare (NCCR), precum și o varietate de centre de interdisciplinare de cercetare.

Un oraș universitar "excelență" Membrii comunității universitare provin din 110 de tari si face Fribourg cu 40.000 de locuitori un oraș universitar "excelență". Pe langa cele doua locatii principale ale Misericorde și Pérolles, există multe alte clădiri universitare răspândite pe întregul oraș.

Distanțele sunt scurte, astfel încât întreaga Fribourg devine, ca să spunem așa, un campus. Combinația dintre moștenirea medievală și viața sa de student animat conferă un farmec incomparabil față de orașul Ducilor de Zähringen.

Locații

  • Fribourg

    University of Fribourg Av. de l'Europe 20 CH-1700 Fribourg, , Fribourg

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări