Keystone logo
University of Evansville

University of Evansville

University of Evansville

Introducere

Despre University of Evansville

Înființată în 1854, University of Evansville a fost recunoscută în întreaga lume pentru o tradiție bogată de excelență academică și o comunitate vibrantă din campus. Fiind una dintre cele mai puțin de 50 de universități din lume care vor fi desemnate un campus Ashoka Changemaker, studenții de la UE sunt inspirați și încurajați să creeze schimbări pozitive și să-și transforme propriile comunități. UE oferă mai mult de 75 de domenii de studiu, precum și experiențe de studiu de impact în străinătate, permițând studenților să dezvolte abilitățile, cunoștințele și încrederea pentru un viitor de succes și împlinit.

Evaluat ca programul de studii în străinătate numărul 1 de BestCollegeReviews.org, UE oferă o experiență de studiu în străinătate de un semestru la Harlaxton College, situat în Grantham, Anglia. Studenții pot continua să-și urmeze diploma UE, beneficiind de experiențe captivante și de învățare interculturală în această zonă rurală, conac victorian.

Valori de misiune și de bază

Declarația de misiune

Pentru a permite fiecărui student să gândească critic, să acționeze curajos, să servească responsabil și să trăiască în mod semnificativ într-o lume în schimbare.

Valorile de bază

Integritate
Promovăm integritatea academică și personală pentru a stabili o cultură a încrederii. Integritatea academică începe cu toți studenții care se angajează să respecte codul nostru de onoare și se extinde la facultățile, personalul și administrația care aderă la codul nostru de conduită. Aceasta culminează cu o așteptare de profesionalism, transparență și respect în toate interacțiunile. Integritatea personală include practicarea unei decizii informate, etice și respectarea ideilor, drepturilor, granițelor și credințelor altora. Fiecare membru al comunității noastre este responsabil și este pregătit să acționeze ca un cetățean responsabil al lumii.

inovație
Recunoaștem valoarea muncii în echipă interdisciplinare, rezolvarea creativă a problemelor, imersiunea globală și experiențele de învățare acasă și în străinătate. Recunoaștem valoarea învățării din eșec. Avem libertatea, flexibilitatea și motivația de a crea experiențe care îi ajută pe studenții noștri să gândească critic și să acționeze curajos. Fiecare membru al comunității noastre este provocat să descopere soluții noi la problemele moderne și să devină un catalizator al progresului.

Curiozitate intelectuala
Ne străduim să dezvoltăm studenți de-a lungul vieții. Prezentăm elevii o varietate de idei care accentuează interesele existente și trezesc cele latente. Provocăm studenții să-și întindă mințile în timp ce îi sprijinim cu o implicare puternică a facultății. Cercetarea, învățarea experiențială și divulgarea comunității favorizează curiozitatea intelectuală, în timp ce expunerea la idei și tehnologii noi extinde opinia studenților despre lume și ceea ce ar putea fi posibil.

Comunitate incluzivă
Apreciem deschiderea și colaborarea și recunoaștem că incluziunea duce la creștere personală. Angajamentul nostru de a încuraja activ o gamă variată de culturi și perspective reflectă caracteristicile necesare pentru a prospera într-o societate din ce în ce mai globală. Universitatea demonstrează și beneficiază de incluziune prin întâmpinarea tuturor.

Educație pentru întreaga persoană
Cultivăm bunăstare intelectuală, morală, socială, fizică, emoțională și spirituală prin implicare și descoperire. Valorăm artele liberale, științele și programele profesionale ca fiind căi către creșterea intelectuală și personală și încurajăm integrarea cunoștințelor pe linii disciplinare. Promovăm implicarea în organizații, programe și comunitate ca esențiale pentru dezvoltarea personală. Echipăm indivizii pentru a-și examina lumea, pentru a-și articula valorile și pentru a dezvolta caracterul necesar pentru a trăi vieți sănătoase cu sens și scop.

Declaratie de viziune

University of Evansville - o universitate privată de vârf din Midwest - este recunoscută la nivel național pentru dezvoltarea competențelor personale și profesionale ale studenților, pentru cultivarea gânditorilor critici și creativi și pentru producerea unor cetățeni etici, globali, dotați să prospere într-o lume de complexitate și schimbare. Realizăm acest lucru prin atragerea și păstrarea studenților talentați și motivați care reușesc într-un mediu divers, susținător și durabil.

Statistică

 • Studenti internationali:

  8%

 • 0
 • Raport student-facultate:

  10 la 1

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Evansville

  1800 Lincoln Avenue, 47722, Evansville

  Întrebări