Keystone logo
University of Eastern Finland

University of Eastern Finland

University of Eastern Finland

Introducere

Bun venit la University of Eastern Finland !

University of Eastern Finland (UEF) este cea mai multidisciplinară universitate din Finlanda. Standardul nostru înalt de cercetare și educație interdisciplinară răspunde provocărilor globale și construiește un viitor durabil. Cercetarea noastră este clasată printre cele mai bune din lume în mai multe domenii. Oferim educație în aproape 100 de discipline majore și pregătim experți pentru nevoile în schimbare ale pieței muncii de mâine.

Domeniile noastre de profil în cercetare și educație sunt:

-Îmbătrânire, stil de viață și sănătate

-Schimbarea mediului și utilizarea durabilă a resurselor naturale

-Întâlniri culturale, mobilități și granițe

- Diversificarea învățării și a interacțiunii

Suntem un loc căutat pentru a studia, datorită predării noastre bazate pe cele mai recente cercetări și a ofertei noastre academice diverse, precum și a oportunităților noastre flexibile de studiu și a selecției noastre de subiecte minore disponibile gratuit studenților. Suntem un pionier al învățării continue.

Studenții, procesele de învățare la nivel înalt și bunăstarea studenților stau în centrul activităților noastre. Oferim studenților noștri medii de învățare inspirate, deschise și în continuă evoluție: soluții confortabile și medii digitale moderne susțin învățarea.

La UEF, avem, de asemenea, relații internaționale extinse și suntem implicați în mai multe rețele internaționale ca personal didactic și de cercetare, iar studenții participă la diferite programe. În plus, am încheiat acorduri bilaterale de cooperare cu aproximativ 100 de universități internaționale.

Campusurile noastre sunt situate în orașele Joensuu și Kuopio. Suntem acasă la aproximativ 15.500 de studenți și 2.700 de membri ai personalului.

Locații

 • Joensuu

  Yliopistokatu 2 P.O.Box 111, FI-80101, Joensuu

  • Kuopio

   Yliopistonranta,1, 70210, Kuopio

   Întrebări